Många verkar inte bry sig.

Jag försöker så gott jag kan att uppdatera mig kring coronaviruset och vad som faktiskt gäller och vad man rekommenderas att göra. Jag tar detta på största allvar fortfarande. 
 
En sak som jag tycker känns ganska obehaglig det är att jag under en tid tycker mig se många som typ verkar strunta i att vi fortfarande befinner oss i en pandemi och i allra högsta grad måste tänka på att skydda oss själva och andra från att bli smittade. Enligt smittskyddslagen så har var och en i Sverige ansvar för att förhindra smittspridning av tex en sådant virus som COVID-19. Min känsla är att fler och fler inte verkar bry sig om detta. Jag tycker jag varje dag den senaste tiden ser att det tex sitter massor med folk och trängs på någon uteservering eller restaurang. Jag bryr mig väl egentligen inte om vad andra gör, men jag skulle ju inte sätta mig på ett ute ställe om jag såg att det redan satt mycket folk där. Skulle jag sitta på ett ställe och det helt plötsligt börjar bli fullt så skulle jag nog så fort som möjligt försöka ta mig bort från den platsen. 
 
Jag tänker fortsätta ha stor respekt för detta. Vad andra gör kan jag inte påverka så mycket. Folk gör ju som dom gör, oavsett vad jag tycker liksom.  Men jag tycker nog att man ska ta detta med coronaviruset på största allvar fortfarande. Jag blir faktsikt lite rädd när jag upplever att många inte verkar bry sig om att det ens finns något som heter coronavirus längre.  Tittar man tex KRISINFORMATION.SE så tycker jag att det känns självklart att man fortfarande ska bry sig i allra högsta grad. När jag uppdatera mig kring detta så kan jag inte se att man nu kan säga att det liksom är lugnt och faran är över. I alla fall inte här i Sverige. 
  
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE