Allt är bra om jag inte stressar.

Jag har haft perioder i mitt liv då jag har mått ganska dåligt. Idag mår jag bara bra och jag är inget annat än glad för det. Jag skulle kunna önska att jag under dom perioderna som jag inte mådde så bra hade haft någon i mitt liv som hade sagt till mig att allt kommer att bli bra, bara du inte ger upp och slutar kämpa för det du vill ha. Samtidigt vet jag inte om jag hade lyssnat och trott på en sådan person, så i ärlighetens namn hade det kanske inte spelat någon roll.
 
Jag kan ibland tänka att jag hade tänkt på det själv när jag var liten. Jag önskar ibland att jag hade kunnat gjort det omöjliga, bara vetat det jag vet idag om vad som får mig att må bra och kunnat tala om det för mig själv när jag var i dom perioderna när jag av olika anledningar inte mådde så bra. Samtidigt kan jag tänka ett varv till och komma fram till att hade jag inte mått dåligt tidigare... så hade jag kanske inte mått bra idag. Jag är ändå inte säker på den. Var man än befinner sig i livet, så vill jag i alla fall alltid må så bra som möjligt. Om jag tidigt i livet hade förstått vad jag ska göra för att må bra så hade jag kanske aldrig behövt må dåligt. Man kan vända och vrida på dessa tankar i evigheter, men det viktigaste tycker jag ändå alltid är att jag mår bra. Jag är glad för att jag gör det idag, oavsett vad jag har känt sen tidigare. 
 
Sen spelar det ju egentligen ingen roll vad som har hänt sen tidigare. Jag kan inte göra det jag har gjort ogjort och ibland kan jag inte ens hjälpa vad som händer mig i livet. En sak är säker: Ingenting kommer att bli bättre av att tex göra sig själv till ett offer och ge upp. Är man i nuet och gör vad man kan för att man själv ska må bra, då tror jag att man ger sig själv dom bästa förutsättningarna i livet. Ingenting är väl viktigare än att man mår bra? Man har ju bara en kropp och den får man leva med hela livet. Därför vill jag må bra i den. Jag har ju bara ett liv. 
 
Idag vet jag att varje gång jag misslyckas med nånting så lär jag mig ändå något på det. Jag kan sen dra nytta av det och kanske också göra rätt i slutändan. Det som är rätt skulle jag kanske inte veta något om, om jag aldrig gjorde några fel. Dessutom tror jag stenhårt på att hälften av allt man lyckas med i livet är ren tur, och detsamma gäller för alla andra. Man gör inte alltid rätt och sånt är livet. Man får bara acceptera det och köra vidare liksom. Aldrig ge upp och aldrig bli ett offer. Man kan ju tillåta sig själv att må bra, även vid en motgång eller ett misslyckande. 
 
Mycket känns väldigt bra idag. Jag har så många saker i mitt liv just nu som bara får mig att må bra.
 
Jag rör mig bra och jag försöker öka gradvis. Jag känner mig nöjd när jag når mina mål med antal steg per vecka och det bästa är att det är roligt att köra på med promenader och det har känts så länge nu. Känslan jag har är att det är något som fattas om jag inte har fått komma ut på den där promenadrundan på minst 5 km. Det känns bra att jag rör på mig regelbundet och att jag har hittat ett sätt att göra detta på som funkar för mig. Jag tröttanr inte och jag vill inte sluta. Jag vill bara köra på eftersom jag vet att jag mår bra av det.
 
En ska som jag helt försöker ta bort i mitt liv är stress. Jag kommer på mig själv ibland med att jag stressar och nu när jag är väldigt medveten om när jag stressar så försöker jag tagga ner direkt när det händer. Det känns ju som stress är något som kan vara ganska farligt för kroppen. Alltså bör man tänka på att "softa" mer och stressa mindre. Jag försöker hela tiden att sträva efter att känna mig så avspänd som möjligt. Jag tycker att jag har hittat en bra nivå just nu och jag tror att jag kan bli ännu bättre i framtiden på att hitta den där maximala avslappningen som jag alltid vill känna.
 
En sak som får mig att stressa mindre och slappna av mer är min ekonomiska sitution. Jag har det just nu bättre en någonsin och jag mår väldigt bra av att jag redan nu kan vara ganska säker på att det bara kommer att bli bättre och mer för varje månad som går. Så kommer det att vara under en ganska lång tid framöver. Dessutom sätter jag ju hela tiden upp nya ekonomiska mål som jag inte kan se att jag kommer att misslyckas med. Dom är helt logiska och jag vill känna att jag vill alltid känna att jag befinner mig i en bra och stabil ekonomisk sitution. Det är viktigt för mig och det får mig att må bra. 
 
Mycket mer skulle jag kunna säga om vad som får mig att må bra just nu, men det viktigaste är ju ändå att jag mår bra och att jag bara vet att det inte finns något annat som är viktigare i mitt liv. Det spelar ju ingen roll om man kan få allting som finns i hela världen, om man samtidigt inte mår bra. Det enda jag känner att jag verkligen vill jär u att må bra. Det känns skönt att jag idag ärligt kan säga att jag gör det. 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE