Vecka 31 💙

Semestern Ă€r över nu och idag börjar jag jobba igen. Jag kan vĂ€l erkĂ€nna att jag gĂ€rna hade haft mer semester. Typ hela sommaren och inte "bara" en mĂ„nad. Men man mĂ„ste ju jobba ocksĂ„ och det ska jag börja göra nu. 

Det som kĂ€nns ganska "nice" Ă€r att nĂ€r jag gick pĂ„ semester sĂ„ fick jag ganska exakt pĂ„ dagen min lön. Nu nĂ€r jag börjar jobba igen sĂ„ har jag fĂ„tt min lön. Det kĂ€nns ju lite lyxigt.  FĂ„ sin lön, ta ledig nĂ„gra veckor och sen fĂ„r man sin lön igen.
 
Om man bara forskar lite pĂ„ hur det Ă€r i andra lĂ€nder sĂ„ Ă€r det lĂ„ngt ifrĂ„n alla som har det sĂ„ bra att man faktiskt fĂ„r betalt nĂ€r man Ă€r ledig. Det kanske Ă€r nĂ„t att tĂ€nka pĂ„ ibland, dĂ„ man klagar pĂ„ att man vill ha det bĂ€ttre. Jag kĂ€nner ju ocksĂ„ personer som har egna företag som inte varken  har rĂ„d eller tid att ta nĂ„gon semester. Det kanske Ă€r sĂ„ att det mĂ„nga gĂ„nger Ă€r bĂ€ttre att bara ha en anstĂ€llning pĂ„ ett företag. Jobba och göra sin dagar, för att sen bara kunna gĂ„ hem och skita i allt vad jobb heter. Det Ă€r faktiskt ett ganska skönt liv som man inte ska underskatta. 
 
 Tittar jag pĂ„ hur jag jobbar denna veckan sĂ„ blir det hĂ„rdkörning direkt. Jag jobbar 6 dagar av 7, men pĂ„ dom flesta arbetsdagarna sĂ„ slutar jag ganska tidigt. 
(null)

 Ă…rets semester Ă€r över. Jag vet inte riktigt om den blev som jag hade tĂ€nkt mig eller hoppats pĂ„, men det har i alla fall varit skönt ledighet i massor. Man har ju inte behövt bry sig om nĂ„nting och det har bara kĂ€nts bra. 
(null)     
(null)

(null)
(null)

(null)














Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE