Vecka 31 💙

Semestern är över nu och idag börjar jag jobba igen. Jag kan väl erkänna att jag gärna hade haft mer semester. Typ hela sommaren och inte "bara" en månad. Men man måste ju jobba också och det ska jag börja göra nu. 

Det som känns ganska "nice" är att när jag gick på semester så fick jag ganska exakt på dagen min lön. Nu när jag börjar jobba igen så har jag fått min lön. Det känns ju lite lyxigt.  Få sin lön, ta ledig några veckor och sen får man sin lön igen.
 
Om man bara forskar lite på hur det är i andra länder så är det långt ifrån alla som har det så bra att man faktiskt får betalt när man är ledig. Det kanske är nåt att tänka på ibland, då man klagar på att man vill ha det bättre. Jag känner ju också personer som har egna företag som inte varken  har råd eller tid att ta någon semester. Det kanske är så att det många gånger är bättre att bara ha en anställning på ett företag. Jobba och göra sin dagar, för att sen bara kunna gå hem och skita i allt vad jobb heter. Det är faktiskt ett ganska skönt liv som man inte ska underskatta. 
 
 Tittar jag på hur jag jobbar denna veckan så blir det hårdkörning direkt. Jag jobbar 6 dagar av 7, men på dom flesta arbetsdagarna så slutar jag ganska tidigt. 
(null)

 Årets semester är över. Jag vet inte riktigt om den blev som jag hade tänkt mig eller hoppats på, men det har i alla fall varit skönt ledighet i massor. Man har ju inte behövt bry sig om nånting och det har bara känts bra. 
(null)     
(null)

(null)
(null)

(null)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE