Vecka 29 đŸ˜ŠđŸŽ§đŸ„°

Semestern gĂ„r vidare och nu har jag vĂ€l lite drygt hĂ€lften kvar. Jag mĂ„r bara bra av att vara helt ledig. Ju Ă€ldre man blir ju mer kanske man vĂ€rderar ledigheten. Jag gör det nu i alla fall. 
 
Jag har fortsatt stor respekt för att vi befinner oss i en pandemi och jag gör vad jag kan för att ta mitt s.k. samhĂ€llsansvar. Det Ă€r ju lite trĂ„kigt att man kĂ€nner sig begrĂ€nsad, men jag ville inte göra nĂ„got annat Ă€n att faktiskt ta coronaviruset pĂ„ allvar. 
 
Vad jag annars ska hitta pĂ„ just denna veckan, det har jag inte tĂ€nkt sĂ„ mycket pĂ„. Men jag ska tagga ner lite med antal uppdateringar pĂ„ tex TIK TOK och Instagram. Jag har "bombat" pĂ„ dĂ€r under min semester. Anledningen Ă€r nog att jag har haft sĂ„ mycket tankar om vad jag vill lĂ€gga ut under en lĂ€ngre tid, men nĂ€r man jobbar pĂ„ med busskörning đŸšŒ och inte har semester sĂ„ orkar man kanske inte greja lika mycket som man tĂ€nker att man vill göra. Massor med idĂ©er dĂ€remot, det fĂ„r man ju hela tiden. Med goda eller dĂ„liga idĂ©er blir ju just inget annat Ă€n tankar om man inte försöker förverkliga, och se om ens idĂ©er hĂ„ller fullt ut. 
 
Sen tycker jag ju att allt detta Ă€r vĂ€ldigt roligt att "pilla" med. Oavsett om det Ă€r blogg, "Instagram eller nĂ„t annat sĂ„ ska man vĂ€l inte sluta " bomba" och "kötta" pĂ„ om man nu har vĂ€ldigt roligt under tiden. Bara jag mĂ„r bra sĂ„ kĂ€nns det ganska lugnt ju. Tagga ner gör jag nog, men kĂ€nner jag för att bara blĂ„sa pĂ„ med mĂ€ngder av inlĂ€gg, sĂ„ gör jag det om allt bara kĂ€nns rĂ€tt och fritt frĂ„n tveksamheter. 
       (null) 
(null)
 
 
 
 
  (null)
 
(null)
 
 
 
 
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE