Söndag (2020 07 05)❤️🖤

 Som vanligt så känns en söndag lite tom. Jag tänker att jag ångrar att jag tog en utekväll igår, fast samtidigt tänker jag att det nog var ett klokt och moget beslut att bara stanna hemma med tanke på att vi fortfarande befinner oss i en pandemi. Dessutom kanske jag hade ångrat mig om jag hade gått ut igår. Typ komma hem tidigt på morgonen denna söndag var jag glad för att jag inte gjorde när jag vaknade i morse och kände att jag hade sovit väldigt gott. Eller jag vaknade i alla fall för att sen somna om. Jag kanske grejade lite med telefonen när jag vaknade, men annars gjorde jag nog inte mycke annat än att ligga i sängen under förmiddagen. 
 
Sen blev det lunch på "Kopparn". Jag lyssnade sen på Robin Söderlings sommarprat. Mycket bra så har ni inte hört det så tycker jag ni ska lyssna. Efter detta så kände jag att jag var tvungen att ta mig ut på en långpromenad. Målet med alla steg vill jag ju klara av och det var nog bara därför som jag tog mig ut idag. Det blev en runda på ca 12 km och nu i skrivandets stund så känns det bara bra. Jag klarade ju av min målsättning även denna veckan och sen är det ju bara så att det alltid känns bra i kroppen efter att man har varit ute på en lång runda. Efteråt är ju bästa känslan liksom. Det är en bra taktik att jaga stegen varje vecka. Det gör ju att jag får tillräckligt med promenader i kroppen. Inte för mycket, men heller inte för lite. Det känns som lagom med steg, och jäkligt skönt i kroppen varje dag. 
 
Nu blir det väl en lång sittning i massagestolen och kolla någon film. Kanske öppnar man en öl också. Vi får se. Jag har ju fortfarande semester. Jag har ju över 20 dagar av ledighet kvar. Man får försöka njuta maximalt. Fast vill ju att det ska fortsätta kännas bra i kroppen och då kanske man ska välja bort ölen?  Jag har hittills under denna semester verkligen fattat att jag uppskattar ledigheten mer nu än vad jag någonsin har gjort tidigare. Rätt skön insikt att komma till. Samtidigt är det lite läskigt att man förmodligen har en känsla av att man jobbar lite väl mycket och tufft. Det är väl därför man uppskattar ledigeheten och hela tiden längtar efter den när man inte har den. 
 
Hmm...
 
 DAGENS BILDER.
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE