Släppa allt och göra sin grej.

Mycket vill jag få gjort innan den dagen kommer då det typ är för sent även för mig. Jag har mina drömmar och jag känner mig säkrare än någonsin på vad jag vill. Det känns ju också skönt att jag är nöjd med ganska mycket redan nu. Det känns bra med många saker som jag har gjort sen tidigare. Idag är jag nöjd med mycket som det är och även om inte allt är som jag vill, så strävar jag ju hela tiden efter att fullfölja mina drömmar. 
 
När det kommer till vad jag fortfarande drömmer om så handlar det väl mest om att jag vill ha ett liv där jag mer lever i min dröm och inte kämpar så mycket med dom mål jag vill nå. Jag tror att jag vet vad jag behöver göra, men jag kanske inte är lika säker på att jag vågar ta steget när jag känner att tiden borde vara inne. Det gäller ju att våga och kanske måste man också riskera en del av sånt man har idag för att man ska lyckas med större saker i framtiden. Ska jag nå målet med att leva i min dröm, mer än att kämpa mot sånt jag drömmer om, så måste jag nog först inse att mycket av sånt som är bra idag, behöver jag kanske riskera att förlora. Fast , sen kan man ju också tänka att: "om en dörr stängs så öppnar sig ju en ny". 
 
Jag kanske en dag bara måste acceptera att jag inte riktigt lyckades med att förverkliga alla drömmar jag har, men då känns det ju skönt att jag i alla fall känner mig ganska nöjd med livet som det är idag. Idag är jag ju säker på vad jag vill och fortsätter jag bara att sträva efter sånt jag drömmer om, samtidigt som jag lever i nuet, så vet jag att jag gör det bästa som jag kan. Det är också det som känns mest rätt att göra. Men sen har vi ju det där med att våga och ta risker.
 
 Jag har genom åren hört flera framgångsrika personer  säga att för att lyckas fullt ut med något man verkligen vill ha, så behöver man först våga släppa allt som man gör idag och börja om på nytt.  Det där tycker jag känns lite obehagligt. Om det är så att man behöver våga släppa allt  för att fullt ut kunna lyckas med det som man faktiskt helt vill ha, så känner jag ju att jag även tar bort mycket av sånt som redan idag är bra i mitt liv. Ok, jag köper att man kanske får sin dröm förverkligad och att man måste våga för att lyckas, men hur hanterar jag ett misslyckande? Eller går det ens att misslyckas om man bara vågar släppa allt och verkligen bara försöker nå sina mål och drömmar fullt ut. Jag tror på att det ligger mycket i det där att man måste våga släppa väldigt mycket av allt man har idag för att kunna lyckas med någon större dröm som man har. Och sen är det väl också så att ett och annat misslyckande kan vara bra för att man sen ska kunna lyckas med det man verkligen vill. Erfarenheten av vad man har gjort för fel sen tidigare, är ju ofta något man har nytta av sen. Sen har jag också sen länge trott stenhårt på att hälften av allt man lyckas med är bara ren tur. Detsamma gäller för alla andra människor också. 
 
Men det där med att våga släppa allt...jag är inte säker på idag att jag skulle våga i att ta det steget fullt ut. Sen kan jag ändå tänka att det kanske kommer en dag då det för mig känns som den naturligaste saken i världen att bara göra vad jag tror krävs för att jag ska kunna förverkliga och fullfölja en eller flera drömmar som jag har. Om min inre magkänsla säger att nu är det dags att bara bryta det livet du idag lever och en gång för alla fixa det du verkligen drömmer om, så kanske jag bara gör det och då kommer det nog att funka. Jag tror ändå aldrig att jag kommer att göra något så stort misstag så att jag inte kommer att vara nöjd över att jag gör något för att jag ska kunna leva i min dröm. För mig kan det nog bara bli till det bättre. Jag känner ju ofta en känsla av att det brinner i kroppen för saker som jag vill göra. Det är ju då man måste våga ta steget att våga göra sin grej. Hur det än sen blir, så blir det nog bra i slutändan. 
 
(null)
 

Anonym
07 July, kl. 10:06 | Blogg;

Hej Danne! Tack för en fin blogg. Skulle du inte kunna vara mer konkret kring vad dina drömmar och mål som du skriver om är? Det vore intressant för oss läsare. Vänliga hälsningar,
Björn, sporadisk bloggläsare

Gustav
07 July, kl. 11:33 | Blogg;

Hej Danne,

Är intresserad av vad dina mål innefattar men förstår verkligen ingenting av det du skriver.

Vore kul om du kunde försöka vara mer konkret.

I övrigt skulle det vara uppskattat om du kunde göra ett inlägg där du svarar på läsar-frågor, har väldigt många!

Hälsningar,
Gustav

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE