"Semesterlunken"

(null)
Nu har jag haft semester i drygt en vecka. Jag har kommit in i den s.k. "semesterlunken" Det är skönt att slippa bry sig om klockan.  Man behöver inte fundera på vad man ska göra på dagarna. Jag har mycket jag vill få gjort, men jag kan ta allt som det kommer. Jag behöver ju just nu inte tänka på vad jag vill hinna med innan jag ska "tagga" till jobbet. Jag kan därför ta dagarna mer "soft" för jag vet att jag hinner med sånt jag vill få gjort ändå. Och får jag inget gjort....va f*n spelar det för roll? Jag har ju semester. 
 
Jag har nog denna veckan kommit in i lite dåliga vanor. Jag sitter upp till sent på kvällarna och jag sover bort hela förmiddagarna. Jag vill helst komma upp på morgonen för det är då jag funkar som bäst, när det kommer till att vara kreativ och få mycket gjort. Men eftersom jag sitter uppe lite för länge på kvällarna, kollar film och kanske en till osv...så är det ju inte så konstigt att man inte orkar ta sig upp allt för tidigt på morgonen. 
 
Jag försöker ändå starta mina dagar med en promenad på minst 5 km. Jag vill få den där rundan gjord, innan jag sätter igång och gör andra saker. Jag vill inte komma in i det där att jag börjar strunta i att vara ute och röra på mig och därför är jag noga med att ta tag i promenaderna och jakten på antal steg, så fort jag har skuttat ur sängen. Spelar liksom ingen roll om jag har sovit bort förmiddagen. Jag ska sätta mina mål som jag har med minst 70 000 steg per vecka. Jag tänker inte ta semester från det där. 
 
Man känner sig ibland lite rastlös och jag vill egentligen göra mer än vad jag känner att jag kan. Jag vill fortfarande ha respekt för det där med coronaviruset, fast ibland tänker jag att jag skulle väl kunna göra nånting mer än bara vara för mig själv. Sen tänker jag ändå att vissa saker inte är värt att göra p.g.a. smittorisken. Sen kan jag vända på tanken igen och känna att det kanske inte är så farligt. Jag kan ju fortfarande vara försiktigt med allt, men ändå träffa lite folk som jag gillar att hänga med. Så kan jag hålla på och tänka fram och tillbaka och dessa tankar växer sig säkert starkare under min semester...och i dessa tider där jag ändå tänker mer på att hålla mig för mig själv. 
 
Det är i alla fall skönt att ha semester, oavsett hur mina tankar snurrar i huvudet. Jag ska inte börja jobba förrän den 27 juli. Det känns inte nära än och även om jag trivs med mitt jobb, så trivs jag ännu bättre med att bara ha semester och inte behöva bry sig om något annat än just det man vill göra för stunden. 
 
Sånt jag har gjort hittills på min semester är väl att jag har: Ätit gott, promenerat, kollat film, grejat med mina sociala medier, funderat över allt och inget, mått bra, tjänat pengar, och sen har man ju "bubblat" mer än vanligt. 
 
(null)
Ha en fortsatt trevlig helg!
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE