Onsdag (2020 07 22)

(null)
Jag har haft en ganska "soft". Skönt att det har varit så fint väder hela idag. Jag sov bort hela förmiddagen och sen gick jag i princip bara upp ur sängen, tog på mig lite kläder och gick ut för att hämta mat på "Kopparn". Idag blev det fisk och det känns bra att jag faktiskt mer och mer nu än förut väljer fisk istället för kött. 
(null)
Sen har jag inte slutat med kött och det tror jag aldrig jag kommer att göra. Men det känns ändå bra att jag tänker på att jag ska äta lite mer fisk. Jag får för mig att jag mår bättre av det och dessutom blir jag sällan sådär äckligt proppmätt av fisk som jag ofta tycker att jag blir av kött. 
 
Efter maten städade jag upp lite i mitt hem. Jag typ inte städat alls under denna semester  så jag har bestämt mig för att resten av denna veckan ska jag gå och "plocka" lite med städning varje dag. Tar man lite i taget så behöver man ju inte slita så ont med det. 
 
Under eftermiddagen gick jag ut på en promenad och det blev ca 5 km. Jag träffade syrran och hennes dotter Lisa. Syrran är ju mammaledig nu och sen ska hon börja plugga till hösten (om jag fattade rätt) Skönt att både syrran och Lisa verkar må bra och ha det bra. 
 
(null)
 
(null)
 
 
Nu under kvällen så sitter jag väl här och tittar på lite filmer.  Jag har haft väldigt många kvällar under denna semester där jag har suttit uppe på tok för länge och bara kollat på film.
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 Jag hoppas att jag snart kan vända tillbaka dygnsrytmen lite. Som det har blivit så har jag varit vaken till typ 03:00 på natten och dagen som sen kommer hinner typ bli lunchtid innan jag väljer att kliva upp. Sen är man lite segare och tröttare på dagarna, men på kvällen är man pigg som fan igen och då blir det ju inga problem att bara sitta och "kötta" den ens filmen efter den andra. Eftersom jag nästa vecka ska börja jobba igen och typ behöver kliva upp klockan 04:00 på morgonen så är det väl bra om jag snart vänjer mig vid att gå och lägga mig tidigt på kvällen och inte sova bort alla förmiddagar.
 
Sen är det ju ändå rätt skönt att man bara kan ha semester och "softa" bort en förmiddag, samtidigt som man skiter i allt vad jobba är och sen får man ändå sin lön i slutet av månaden. 
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE