Meningen och viktigast.

 Vad är meningen med livet? Vad är viktigast i livet? (som jag tycker ) 
 
 Egentligen är det ganska enkelt. Jag har sen länge fattat  att mår man inte bra, då spelar inget annat någon jävla roll. Vad är meningen med livet? Själva livet är väl  ganska meningslöst. Men om man funderar lite längre så tycker i alla fall jag det vore ett sämre alternativ om jag inte hade funnits. Jag finns i denna värld och jag vill må bra. Det gäller väl att jag då gör något meningsfullt av det meningslösa livet. Kort sagt så tycker jag att meningen med livet handlar om att fullfölja drömmar. Gör jag det då mår jag bra ...och att jag mår bra är ju det viktigaste av allt i mitt liv. Ska jag vända på den tanken en gång till så kan jag säga att: Om jag skulle må dåligt av att göra vad som krävs för att förverkliga en dröm, eller bara göra något som är min dröm, då vill jag inte uppleva den drömmen. Då fortsätter jag hellre att bara må bra och drömma vidare. Det är ju ändå det som jag tycker är viktigast. Jag tror nog att  det enda vi alla vill är väl att må bra. 
 
Jag är glad för att jag mår bra idag och det ska mycket till för att jag ska må dåligt. Jag vet att jag alltid göra så gott jag kan och det räcker för mig. Mitt liv är inte perfekt och jag själv kommer heller aldrig att bli perfekt så det strävar jag inte efter. Jag är för det mesta nöjd och glad och med tanke på att jag under perioder i mitt liv har mått ganska dåligt så är jag bara nöjd över att jag idag känner att jag har kommit bort ifrån sådana känslor som rent utsagt bara är skit att känna.  Jag kan också tänka: Att varför skulle jag inte må bra när jag har det så bra? Jag bestämmer ju själv vad jag vill göra med mitt liv och jag kan fortfarande se att det finns möjligheter att förverkliga alla drömmar som jag har. Under tiden som jag strävar efter detta kommer jag att se till att göra allt jag kan för att må bra. Under åren  har jag fått mycket skit för att jag har gjort saker som jag mår bra av, men varför ska jag sträva efter nånting om jag inte ska få må bra? Allt blir ju då bara meningslöst i det meningslösa livet som jag tycker att man ska göra något meningsfullt med. 
 Att jag mår bra är som sagt det viktigaste i mitt liv. Hur mycket skit jag än upplever att har fått dom senaste åren så är det sällan jag bryr mig. Jag tänker ju att om jag skulle välja att ta åt  mig av allt som jag bara tycker är skitprat,  Vidriga påhopp eller bara allt skvallerkärringbabbel... så skulle ju stor del av min vakna tid gå åt till att fundera över allt detta. Därför har jag sen några år tillbaka bara valt att skita i de mesta av vad andra "kastar" på mig. Jag får också en känsla av att dom människorna som håller på mest med att prata skit och kanske även försöka förstöra för andra inte själva mår så bra. 
 
För min egen del så vill jag bara må bra och fullfölja drömmar. Jag har mycket fortfarande som jag vill uppleva och få gjort. Jag har fortfarande många av mina barndomsdrömmar kvar och jag tror i stenhårt på att jag i alla fall kommer att lyckas med nånting av allt jag drömde om som väldig liten. Oavsett om jag lyckas eller inte så tänker jag alltid göra vad jag kan för att må bra. Jag kommer alltid att ta bort människor i mitt liv som ger mig dålig energi. Jag kommer heller aldrig att bry mig om när folk säger till mig att vissa av mina drömmar är omöjliga att förverkliga. 
 
Dessutom har jag sen länge tröttnat på folk som hela tiden ska ha negativa åsikter om vad jag spenderar MINA pengar på. Jag tror jag har fått skit för de mesta av allt som väljer att visa att jag köper. Fast jag bestämmer ju själv vad jag vill spendera mina pengar på och dessutom har jag ju ingen annan än mig själv att ta ansvar för. Hade jag tex haft: Hus, fru och barn då hade det kanske varit oansvarigt av mig att bränna på som jag ibland har gjort. Men nu har jag bara mig själv att tänka på och då väljer ju ofta att ha roligt för mina pengar, eller bara "investera" i mig själv så att jag i slutändan mår bra. Jag kommer aldrig att tycka att det är något fel med att göra sånt som jag vet att jag vill göra och dessutom mår bra av. Jag tänker bara fortsätta att försöka förverkliga mina drömmar, oavsett vad folk tycker och tänker om det. Strävar jag efter nånting i livet så är det väl att bara fortsätta fullfölja mina drömmar och tro på att det alltid är möjligt. Samtidigt får jag inte glömma att jag ska må bra, oavsett allt runtomkring som bara snurrar på vare sig man vill eller inte. 
(null)
Always do your best....And the best will come 💯
 
(null)Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE