Jag fortsätter ändå.

I onsdags publicerade jag ju ett inlägg och beklagade mig lite över att jag hade misslyckats med mitt nyårslöfte. 
 
Jag känner ändå att jag inte bara vill strunta i det jag lovade mig själv för drygt ett halvår sedan. Jag vill liksom fortsätta, även detta året inte blev riktigt som jag ville när det kommer till att göra mer roliga saker. Under juni månad så kan jag inte säga att jag har gjort något som var något utöver det vanliga för mig., Och eftersom jag lovade att det var just det jag skulle göra minst en gång i månaden så har jag ju på ett sätt misslyckats med mitt nyårlöfte. Sen kan man ju vända till det och säga att: Om jag gör minst 12 stycken saker som är något som jag inte brukar göra, så kanske jag lite grann har lyckats ändå. Men nja... Jag känner nog att jag inte klarade det jag lovade mig själv i slutet av december 2019, även om jag nu kan kompensera upp det under det närmaste halvåret. 
 
Jag tänker ändå inte sluta. Jag kan ju fortsätta att försöka göra saker minst en gång i månaden, under resten av detta året. Om jag i december kan konstatera att jag har gjort 11 grejer som jag kan säga hör till nyårslöftet, så är ju det bra ändå. Kanske tycker jag attt jag har gjort mer och då är det ju ännu bättre.
 
 
(null)
Free your mind from I can't. 🧨💥
 
Jag behöver ju inte sluta bry mig om att unna mig och göra lite mer ovanliga saker för det inte blev som jag ville ha det från början. Oavsett vad man än misslyckas med så behöver ju det i sin tur inte göra att alternativet är att ge upp. Ge upp ska inte finnas med i ens tankar. Det är bara att: Börja om, göra om och göra rätt. Fortsätta sträva efter saker och vilja ha mer liksom
 
I söndags tex så var jag ju b.l.a ute och tog lite fina "bubbelbilder" Fin utsikt hade jag ju också. Detta var ju en grej som jag inte brukar göra. Märkvärdigare behöver inte sånt som för mig inte är det vanliga vara. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)      
 
 
 
 
 
 
 
 
Anonym
07 July, kl. 11:27 | Blogg;

Vem drack du bubbel med?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE