Jag är för det mesta nöjd.

Jag vet inte för vilken gång i ordningen nu som jag skriver på ett blogginlägg där jag egentligen bara vill påpeka att jag mår bra och att inget annat i mitt liv egentligen spelar någon roll om jag inte skulle må bra. Jag har skrivit detta i massor med inlägg och det är något som jag tror stenhårt på. När jag tänker efter mer kring detta med att må bra så kan jag också känna att jag faktiskt är ganska nöjd med mitt liv som det är. Jag har förverkligat många drömmar Jag har en ekonomi som jag är nöjd med och jag känner att jag ofta har tid över att göra sånt som jag tycker är roligt att hålla på med. 
 
De finns ett flertal personer som gärna vill påpeka för mig att jag inte alls mår bra, eller så försöker dom på tusen olika sätt att få mig att må dåligt. Saken är den att jag tror att dessa människor själva inte mår så bra och det är väl därför dom håller på. Varför skulle jag inte må bra. Jag vet ju att jag alltid gör mitt bästa, men jag kommer aldrig att bli en perfekt människa eller bäst i världen på allt. Jag har mina styrkor och mina svagheter. Att jag gör fel ibland har ju vid senare tillfällen gjort att jag vet mer vad som är rätt att göra för att något ska kännas perfekt....eller i alla fall gott nog för mig. Många gånger har ju saker för mig blivit bättre och jag vet att jag har uppnått ett bättre resultat p.g.a. av alla fel som jag har gjort. Blir det fel så betyder ju inte det att man måste ge upp. Det är ju bara att försöka igen. Gör om gör rätt och erfarenheten av att man gjorde är ju bara bra att ha med sig. Att ge upp är sällan ett alternativ för mig. Jag har har saker som jag vill göra som jag har drömt om i många år nu. Jag tror stenhårt på att bara jag inte ger upp så kommer jag att få vad jag vill ha, om det verkligen är så att jag vill ha något tillräckligt mycket. Oavsett vad jag lyckas eller misslyckas med så kommer jag ändå alltid att vara nöjd över mitt liv som det är, och dessutom ska jag alltid se till att jag mår bra. Sen vill jag mer och jag vill lära mig nya saker. Jag kommer att drabbas av motgångar ibland, men ingenting ska få mig att ge upp eller må dåligt. Dessutom är jag ju redan nu rätt nöjd med livet som det är. Det känns som en ganska bra grund att stå på. 
 
Varför ska jag må dåligt när jag har det bra. Jag är ju frisk och jag har inte många måsten i livet. Pengarna rullar idag bättre än någonsin och jag känner att ekonomin är på väg att bli mycket bättre än vad jag först trodde var möjligt. Under mitt liv har jag fått utså saker som har fått mig att må skit. Jag har bevisat för mig själv hur många gånger som helst att bara man inte ger upp så kan man klara av sånt som man drömmar om. Jag har förverkligat massor av drömmar som jag har haft. Jag har gjort trots att många s.k. förståsigpåare har sagt att jag inte kommer att klara av nånting. Om jag inte mår bra när jag själv tycker att jag lever ett bra liv, gör saker som jag tycker är roligt och känner mig så trygg i mig själv....när kommer jag då att må bra. Och om jag aldrig får må bra när jag tycker att det är det viktigaste som finns i livet...varför ska jag då sträva efter nånting överhuvudtaget? Det enda vi alla vill egentligen det är väl att må riktigt bra. Om inte jag gör det när de finns så många saker i mitt liv som jag är nöjd med...vem ska då må bra. Dom som hela tiden säger till mig att jag inte mår bra, eller bara försöker få mig att må dåligt...dom mår ju verkligen inte bra själva. Det kan man nog vara ganska säker på. 
(null)

 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE