Vet inte riktigt om jag ska fortsätta.

Jag fortsätter med mina promenader och jag ska väl fixa 70 000 steg denna vekcan också. Idag gick jag ett kortare varv och imorgon har jag tänkt att antingen ta en längre runda på ca 12 km. Eller så delar jag upp det och kör en runda på morgonen och en på kvällen. Jag ska i alla fall sätta alla steg på något sätt denna veckan också. 
 
BILDER FRÅN IDAG OCH MINA FINA NYA JACKA SOM JAG "FICK" AV ALEXANDRA HAR JAG NATURLIGVIS PÅ MIG. 
 
Hur jag sen ska göra i fortsättningen med promenader, det vet jag inte riktigt. Jag känner ibland att jag vill sätta upp ett högre mål med fler antal steg per vecka, men samtidigt känner jag att det är ju oftast precis att jag sätter 70 000 steg. Att öka kan ju då bli tufft. Dessutom känns det meningslöst om jag typ bara ökar med några tusen steg. Som jag tänker nu så vill jag isåfall öka med gansak mycket, fast då tänker jag samtidigt att jag kanske tröttnar på alltihop och lägger av helt.
 
Man kanske skulle börja göra nåt helt annat. Samtidigt har jag ju känt sen i juni förra året och fram tills nu att promenaderna har funkat. Det är bara det att denna veckan kände jag att jag ska göra ett ordentligt satsande på att gå ner i vikt. Ska jag nå det målet och verkligen märka skillnaden så måste jag ju göra betydligt mer än bara 70 steg per vecka. Jag har redan börjat och det är väl med maten som jag har gjort dom största förändringarna dom senaste dagarna. Det känns redan lite bättre, men det gäller att orka hålla i det. Sen vill jag också banta på ett sätt som gör att jag ändå mår bra av det. Jag vill inte komma in fel i detta med att gå ner i vikt. TYp att jag slutar äta och tränar som fan. Så ska ju inte livet va. 
 
Jag har lite att tänka på, men jag vill verkligen gå ner i vikt. Hittar jag inet så mycket annat att göra, då fortsätter jag väl med mina promenader. Jag mår ju bra av dom i alla fall. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE