Lite i taget - 2020 blir nog bra.

Jobbar mycket nu och jag ska göra så i tre dagar till. Jag hinner med lite annat också, men jag försöker inte hinna med så mycket även om jag kan se att jag skulle kunna få gjort mer. Jag har saker jag vill fixa, men jag tar lite i taget. Dag för dag. Jag vill känna mig pigg fräsch i kroppen också. Det är så mycket jag vill göra nu. Jag ska fixa mycket, men jag tror inte att resultet av något egentligen blir bättre för att jag försöker göra mycket på kort tid. Det funkar att ta det lugnt och mer dela upp allt istället. Det mår jag nog också bättre av i längden. 
 
Jag känner annars att 2020 har börjat bra och dessutom tror jag att detta året kommer att bli väldigt roligt för mig. Jag hade ju ett nyårslöfte som innebar att jag skulle försöka göra något som för mig är utöver det vanliga, minst en gång per månad. Jag har lite roliga saker på gång för dom kommande månaderna. Dom är roliga att planera och jag det känns bra att jag gör vad jag kan för att hålla mitt nyårslöfte. Jag vill liksom innte bara gå runt i min vardag och bara göra sånt som för mig är ständigt återkommande, typ varje vecka. Jag vill ju göra lite annat också. Tex resa någonstans. Inom Sverige eller utanför. Jag har planer för detta och det känns kul att bara ha saker på gång. Det kan ju också bara handla om att jag håller mig här i Vänersborg, men jag ändå gör något som jag inte brukar göra. Sånt har jag också lite planer för och det är också roligt att planera och försöka få till.
 
Jag kommer att misslyckas med saker också, men jag har som många idêer, på flera olika upplevelser så jag har svårt att se att jag inte ska kunna få till nånting minst en gång per månad. Det bara måste funka. Det ska jag fan se till. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE