Fredag (2020 01 10)

Äntligen lite ledig från jobbet. Idag börajde jag typ 04:30 och slutade ca 13:30.   Jag började tidigt som  När jag sen kom hem från jobbbet så fick jag i mig lite mat och sen bara jag kröp i säng och sov bort resten av eftermiddagen. Jag har liksom slutade med att kämpa emot och bara greja på när jag är på tok för trött. Kroppens sk signaler har jag nog blivit bättre på att känna av. Jag var uppe och skutta 03:30 i morse. Inte konstigt att man blir trött runt mitten på eftermiddagen då. 
 
 Ikväll fick det bli en promenadrunda och nu i skrivandets stund så har jag denna veckan lyckats få ihop 50 000 steg. Jag vill allt nå 70 000 steg i veckan och då tänker jag bara så logiskt jag kan. Jag gör 10 000 steg imorgon och lika många på söndag och sen har jag fixat denna veckans mål också
  (null)

(null)

 Nu känns de mesta bra. Det känns "göttt" och vaa ledig. Jag har sökt lite ledigt längre fram i denna månaden och den ansökan har redan beviljats. När den ledigheten komer så faller den samman med den ordinarie ledigheten och då får jag ju många dagar på rad. Dessutom såg jag att under den där perioden då jag blir ledig lite mer så har jag väldigt bra arbetspass, då få dagar som jag ska jobba under den perioden. Så mycket känns bra med januari månad. Jag har typ fått ordning på allt och jag kännner ingen oro eller stress över nånting. 
 
Nu ska jag har en trevlig helg! Hoppas ni får det också.
(null)

 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE