Lite för trött för att blogga.

Hej!
 
Detta blir väl inte så mycket av blogginlägg. Jag är lite för trött och jag har ont i huvudet. Jag satt och funderade på ett blogginlägg som handlar om hur jag ser på förhållande och hela den biten som jag idag inte har för att jag är ju så mycket singel som jag bara kan bli. 
 
Hur som helst. Tankarna jag har känner jag att jag inte riktigt att jag kan få ner till en begripligt  text. Det kommer att bli för rörigt och mycket fram och tillbaka med allt. Jag känner inte att en video funkar heller. Jag är för låg på energi och det kanske beror på att jag har jobba väldigt mycket denna veckan.
 
Jag vill leverera blogginlägg ganska regelbundet, men idag funkar det inte. Jag får ta nya tag imorgon eller nåt. Jag kanske ska fundera ett varv till på om mitt ändrade av sätt att blogga är det bästa att göra med min blogg. Kanske ska jag ägna mig åt att uppdatera mer om min vardag och släppa kraven på att jag måste köra mer djupgående inlägg, om jag ska blogga överhuvudtaget. Jag vill ändå inte släppa detta med bloggandet helt och hållet. Min blogg har ändå fått mig att må väldigt bra och den har säkert också hjälpt mig när det kommer till att få ut max av mitt liv. Många gånger under mitt bloggande liv så har jag vänt och vritt på tanken om det är dags att sluta blogg, men även om jag funderar i veckor så kommer jag alltid fram till att jag vill fortsätta uppdatera. Jag bloggar ju bara för min egen skull. Jag tycker det är roligt. Jag mår bra av det ....då kör jag liksom. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE