Jag tror inte det kan hända igen.

Jag har sen länge nu känt att jag är så nöjd över att jag har blivit en person som tänker på att jag ska göra saker som jag mår bra av. Det känns så bra att jag har blivit en person som har lärt mig att säga nej. Jag står ju liksom mer upp för mig själv när jag inte låter någon få mig att göra nåt som jag innerst inne inte vill. Jag vet ju idag att jag skulle må skit om jag aldrig hade lärt mig att säga nej.
 
Jag har vid några tillfällen i livet känt att jag på riktigt har blivit: Ordentligt lurad, utnyttjad, hjärntvättad och manipulerad. Det som kan göra mig förbannad är att jag vid några perioder i livet har låtit vissa människor hålla på ganska länge dessa svinerier. Jag kan känna att jag har varit naiv lättlurad och godtrogen. Det känns kanske också lite pinsamt och erkänna att jag faktiskt har låtit andra människor krypa in under skinnet på mig. 
 
Jag kan naturligvis ibland ibland bli förbannad när jag tänker på vad  vissa människor har gjort mot mig. Samtidigt kan jag känna att jag nog har lärt mig mycket av detta.  All sk förnedring som man tidigare har fått utså lärde mig att senare i livet stå i mot likande skit igen. Jag vet inte exakt dag, men jag vet att jag någon dag för några år sedan bara bestämde mig för att aldrig  låta någon manipulera och utnyttja mig igen. Jag har lärt mig att säga nej på tusen olika sätt. Jag vet att jag idag kan stå upp för mig själv och jag får ta kritik för det. Dom som kritiserar har fel, men kanske min förtsåelse. Jag gör ju rätt för jag tänker alltid på att jag ska må bra. Jag kommer aldrig att må bra om jag gör saker som jag känner mig tvingad att göra och som jag innerst inne inte vill.  Alla tankar jag har kring detta gör att det känns bra inför framtiden när det gäller mitt välbefinnande. 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE