Jag har fått många bra insikter.

Igår skrev jag ett blogginlägg som jag först tänkte att jag skulle publicera, men jag var tveksam till om det var rätt att publicera. Principen för mig är oftast att om jag känner mig det minsta tveksam till att publicera ett inlägg så väljer jag att inte göra det. Det där är nog en bra princip att hålla på. Om jag börjar publicera inlägg som jag känner mig tveksam till då kan jag nog ganska snabbt få en blogg där jag skriver saker som jag inte kan stå för över tid. Jag tycker ju att man ska vara försiktig med vad man skriver och tänka till en extra gång. Det känns moget av mig att ha det tänket. 
 
Många har ganska länge sagt till mig nu att jag har mognat, men när jag är för mig själv och har tid att tänka så känner jag mig inte speciellt mogen. Jag förtsår ändå vad man menar. Jag har ju fått så många insikter dom senaste åren som sen inte har varit svåra att leva efter. Så på något sätt har jag kanske blivit mer mogen, även om jag själv känner mig tveksam till om det verkligen är så. Kanske är det så som många säger. Det är kanske bara är min lite låga självkänsla som gör att jag tänker att det inte är så. 
 
Jag vet att jag för några år sedan funderade på vem jag egentligen är och vill vara. När ska jag komma till punkten där jag hittar mig själv? Når jag den när jag förverkligar mina drömmar? Eller vad krävs för att jag ska känna mig trygg med mig själv? Jag tror inte att jag vet vad som krävs än idag. Jag lyckades ju heller inte förverkliga alla mina drömmar som jag hade för några år sedan. Nu tänker jag inte så mycket på dom. Jag har en bara plan för ekonomin, men mycket annat skiter jag rent ut sagt i. Jag tror mig veta idag vad jag tycker är roligt att göra och då ska det väl vara detta som gäller. Gör jag något som jag tycker är roligt, då borde jag ju logiskt sett också må bra av det. Det viktigaste är väl alltid att man mår bra?
 
Jag brukar ju säga att: Det enda vi egentligen alla vill är väl att må bra. Inget annat spelar ju någon roll. Jag tror på detta väldigt mycket. Två andra bra insikter som jag tror stenhårt på är: Jaga inte människor och gör din grej. Gör man sin grej, så kommer man att få "rätt" människor vid sin sida. Kan jag leva efter att bara göra min grej och egentligen inte mer än så, då tror jag att jag kommer att ta dom bästa besluten som blir bäst för mig på sikt. Det stör mig lite att det har tagit lång tid för mig att komma till alla dessa bra insikter, men när jag nu har gjort så tror jag i alla fall på dom till 100%.
(null)

 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE