Dåligt och bra.

Hej!
 
Jag har en skön ledig helg och naturligtvis känns det bra. Annars har jag ju dom senaste dagara pendlat fram och tillbaka mellan saker som känns både bra och dåligt. Jag har inte riktigt vetat vad jag ska tänka eller tro. När grubblerierna har varit som värst så har jag bara försökt att gå tillbaka till tankar som att: Allt är ju ändå bra just nu och jag har ju egentligen ingenting att må dåligt över. Att jag nu ändå under en period har mått lite dåligt beror nog mest på att jag oroar mig för mycket över allt möjligt. Jag vet ju  inte ens  om jag egentligen behöver oroa mig för nånting egentligen. På ett vis hatar jag dessa känslor. Samtidigt får dom mig att bli mer lugn och avspänd. Detta får mig också att stanna upp och verkligen fundera på hur man vill ha det framöver. Jag tänker också mycket på hur jag ska komma ur alla alla tankar som gör så att jag stundtals mår ganska dåligt. 
 
Promenadrundorna har känts väldigt bra den senaste tiden. Jag har hittat en jämn och bra balans i hur jag delar upp mina rundor för varje vecka. Det jag menar med det är att jag är ute promenerar ganska regelbundet och på så sätt behöver jag inte vara ute och gå så långt när jag väl blir ledig från jobbet. Jag vill ju nå 70 000 steg varje vecka. Jag jobbar ju på som vanligt, men när jag väl får min fritid så prioriterar jag ofta att gå ut på en promenad. Vissa veckor så har jag tänkt att jag kan vänta med alla promenader tills jag blir ledig på helgen och då kan jag gå mycket och på så sätt kompensera allt som jag inte har fått gjort tidigare under veckan. Men det är inte roligt att tex på en lördag veta att man typ har 30 000-40 000 steg kvar innan man når dom där 70 000 stegen som alltid är målet för mig, och som jag vill nå senast på en söndag. När jag igår tittat på hur många steg jag hade kvar att göra tills på söndag så var det mindre än 20 000 steg kvar. Det innebär ju då att jag har haft ett snitt under denna veckan på 10 000 steg per dag, och det är precis där jag alltid vill vara.
 
 När det gäller mitt tänkade och grubblande om allting så känns det lättare och bättre att fundera när jag är ute och promenera. Jag får för mig att jag mer löser mina problem när jag typ är i harmoni med naturen och bara är ute och har mycket tid att tänka. Den tiden kan ju många gånger annars vara svårt att hitta, men den finns alltid när man tar en promenad. Då känner man ju att man får  den tiden som man annars kanske tycker att man har. 
 
Även om jag nu mår lite bättre än vad jag har gjort tidigare i veckan så känns det inte riktigt bra att jag inte kan sluta att fastna i grubblerier. Det känns lite tufft, men jag försöker samtidigt att vara i nuet. Det är ju det bästa jag kan göra när man råkar fastnar i tankar som på sikt är helt omöjliga att vinna över.
 
Kanske borde jag också ta mig en funderar innan jag tänker att jag ska göra något som jag på förhand tror att jag kan få mycket skit för. Är det värt att ta det? Är det värt att kämpa för nånting som man vill ha, om man samtidigt ska behöva ta väldigt hård kritik och stå ut med kränkningar och påhopp från folk som försöker skylla ifrån sig problem som jag anser att dom själva har skapat? Om resultatet blir att jag mår dåligt och på nåt sätt tappar lite av min livskvalitet, då är jag inte längre säker på att allt som jag vill ha och vill åstakomma är värt att kämpa för. Jag bör nog mer än tidigare fundera på hur jag kan göra saker för att jag ska undvika att hamna i konflikter ofta tar väldigt mycket energi. Jag har ändå någon slags grundinställning till livet att det viktigaste är att jag mår bra, oavsett vad jag gör. Det är viktigt för mig att jag verkligen känner att jag mår bra. Jag lever ju alltid så nära mina känslor. Mår jag då inte bra, då blir ju andra känslor jobbiga för mig eftersom jag aldrig vill förtränga eller kämpa emot det jag faktsikt känner. 
(null)

'
 


Anonym
02 February, kl. 17:36 | Blogg;

skulle du inte kunna skriva ett inlägg där du definierar vad det är att allting är bra eller att "må bra" för dig. Känns som du skriver det ofta att allt är bra eller dåligt eller pendlar däremellan men man vet inte riktigt vad du menar. :)

Svar: Jag kanske inte alltid vill berätta allting, men ändå skriva hur jag mår. Men jag ska försöka bli bättre på förklara.
Daniel Johansson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE