Vecka 16

 Ny vecka och det känns skönt att jag inte behöver jobba överdrivet mycket denna veckan heller. Hela denna månaden är bra när det kommer till hur mycket jag jobbar och hur mycket jag är ledig. Denna veckan ser ut som följer:
 
Mån: Jobb
Tis: Jobb
Onsdag: Ledig 
Torsdag: Ledig
Fredag: Jobb
Lördag: Ledig 
Söndag: Ledig.
 
Fler lediga dagar än vad jag jobbar och det kan jag aldrig klaga på. 
 
Jag är nöjd med stegen förra veckan. Jag gick ca 80 000 steg och det är ju 10 000 steg över det jag har som målsättning varje vecka. Jag ska försöka nu hela våren att med god marginal klara 70 000 steg per vecka. Det är ett bra tänkt att ha och det är ganska lagom för mig när det kommer till att jag ska orka röra på mig. 
 
Under april månad ska jag ju också köra lite på mitt nyårslöfte. Jag har ju lovat mig själv att minst en gång i månaden göra något utöver allt de som inte tillhör det vanliga för mig. Under denna månaden har jag liksom bara gjort mina vardagliga saker och inte mycket annat. När jag nu är så mycket ledig denna veckan så kanske det är läge att tex köpa något som jag inte brukar köpa...eller bara göra nåt annat som jag kanske bara gör max en gång per år. Detta var ju mitt nyårslöfte i alla fall. Vi får se om jag kan hitta på något. Samtidigt är man ju lite begränsad nu i dessa "coronatider". Man kan ju inte göra vad som helst, men nånting som gör att jag håller vad jag lovade mig själv inför detta året borde jag väl i alla fall kunna fixa, utan att jag får dåligt samvete över det jag gör. Jag är ändå noga med att följa folkhälsomyndighetens rekomendationer i dessa tider. Allt annat vore respektlöst och ganska korkat. 
 
Hoppas ni alla får en bfra vecka. Va rädda om er och se till att må så bra som möjligt. 
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE