Tuff dag som känns nu.

Jag hade först tänkt att publicera ett annat inlägg istället för detta, men jag blev tveksam och då väljer jag alltid att inte publicera ett inlägg. Detta är en bra princip som jag håller stenhårt på och det är bra. Jag ska inte skapa inlägg som jag sen kanske kommer att ångra eller inte kan stå för på sikt. Jag är nöjd och glad att jag alltid tänker på att hålla på denna princip. 

2020 04 22
 
Jag har haft en riktit tuff arbetsdag. En lång dag och mycket att tänka på hela tiden. Ibland känns det att man lever om man säger så. Allt känns ändå bra nu för jag tycker att jag hanterade dom flesta situationer som jag hamnade i på ett bra sätt. 
 
Jag har fått många mail, meddelanden och brev idag som handlar om alla möjliga saker. Allt kommer på en gång liksom. Jag shoppade tex ganska mycket på nätet förra veckan och just idag har jag fått många mail om att den ena leveransen efter den andra typ är på väg. Andra grejer har jag också på gång och mycket förbereder jag denna veckan för att sen åstakomma det jag vill nästa vecka. Jag är mest taggad på att fixa dom pengarna som jag vet att jag kommer att tjäna om jag bara det som jag har funderat på under hela april att jag ska göra. Jag borde ha gjort det redan i mars, men då kom ju allt detta med coronaviruset in i bilden och jag vågade inte riktigt göra nånting. Nu känner jag mig mer säker på vad jag ska göra och då kör jag på det.
 
Jag känner mig lite deprimerad, men mycket känns ju bra också. Ibland mår jag bra, ibland mår jag dåligt och det går i "vågor" just nu. Det får vara som det är. Jag orkar inte bry mig om andra saker än vad jag har att göra och greja med just nu. När det blir maj, då ska jag mer ta reda på hur jag egentligen mår och vad jag ska göra för att bara må så bra som möjligt. 
 
(null)
 
(null)
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE