Vila i frid Adam.

Det är skönt att vara helt ledig. Jag var ledig igår och jag är ledig dag. På fredag har jag jobb, men sen får jag en ledig helg. 
 
Jag går mina promenader och jag håller mitt nya uppsatta mål. Jag vill ju klara att göra mer än 70 000 steg varje vecka och i skrivandets stund har jag gjort över 50 000 steg. När jag nu har börjat jaga mer än 70 000 steg så är jag väldigt noga med att gå ut på promenad, även om jag känner mig trött och mindre motiverad. När man tar sig ut och bara börjar gå sin runda så känns det bra just i den stunden. Efteråt känns det ju bara skönt och då är man mer än nöjd över att man har tagit sig ut. 
 
Annars jobbar jag eller så är jag ledig. Jag gör mina vardagliga saker och jag mår bra. Jag tänker ibland att jag ska göra mer, men man kommer ju på ganska snabbt att det är coronatider och då är det ju egentligen bara att stanna hemma som gäller. Jag tycker detta viruset är obehagligt och det skulle vara oansvarigt och vårdslöst att bara leva som att inget är farligt med detta COVID-19
 
 
Naturligvis har jag nåtts av beskedet att programledaren Adam Alsing har avlidit i COVID-19. Det känns ju hemskt att någon som bara är 51 år ska behöva avlida av detta skitvirus. Det är ju bara fruktansvärt. Jag har ju själv varit ganska rädd och haft respekt för detta viruset ända sedan jag hörde talas om det för ca en månad sen. Nu när Adam Alsing har avlidit pga coronaviruset så funderar ju i alla fall jag på om man kanske ska stanna hemma från jobbet, trots att jag  inte känner mig sjuk. Man vill ju verkligen inte bli smittad av coronaviruset.
 
Samtidigt så känner jag att jag vill jobba på om jag är frisk för i slutändan lär jag nog må bättre av att jobba och vara igång. Nu när jag grejar på med mina vardagliga saker så gör jag ju ändå allt jag kan för att skydda mig mot coronaviruset. Jag mår ju bra av att göra som jag gör. Jag är därför inte säker på att det skulle vara så bra om jag väljer att vara hemma ännu mer än vad jag redan är. Det bästa man kan göra just nu är nog att bara köra på som jag har gjort och fortsätta vara försiktig. Jag känner mig ju inte sjuk nu och då ska jag ju inte oroa mig för att bli det heller. Jag tar ändå detta på fullt allvar och jag gör allt jag kan för att jag ska må bra. Någonstans är ju det alltid det viktigaste. 
 
Var rädda om er.
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE