Nu är det lika bra som förr.

Nu känns det väldigt bra. Idag föll allt på plats och jag kunde se hur mitt grejande och kämpande med att få loss pengar äntligen gav resultat. Nu rullar det lika bra som under den perioden som jag hade det som bäst. Nu är det lika bra som förr och alla fel jag tidigare har gjort med pengar spelar egentligen ingen roll längre. Dessutom tror jag ju att min ekonomi bara kommer att bli bättre och bättre och mer stabil för varje månad som går. Man vet ju aldrig vad som händer och hur livet blir, men allt känns i alla fall riktigt bra nu.
 
Jag gjorde ju väldigt mycket för några år sedan för att jag skulle få den ekonomi jag länge hade drömt om. Sen sabbade jag för mig några år senare och nu har jag förverkligat den där drömmen jag hade en andra gång genom att rätta till allt de som blev fel för mig. Idag föll det liksom på plats. Det känns väldigt bra. Jag är glad och lättad att jag fick allt att funka.
 
(null)
 
Det som också känns bra är att jag ända sen den dagen som jag bestämde mig för att faktsikt rätta till alla fel som jag tycket att jag hade gjort så har jag bara gjort min grej rakt upp ner. Jag har inte lyssnat på vad någon annan säger. Jag har inte brytt mig om vad andra gör eller har gjort överhuvudtaget. Jag vet ju bäst själv vad jag behöver göra. Mycket av sånt som andra har sagt till mig den senaste tiden om vad dom tycker att jag ska göra hade inte funkat. Det kan jag nu säga med facit i hand. Jag har kört på och litat på att min inre övertygelse om vad som är rätt och fel att göra ska lösa allting åt mig på bästa sätt. Och jag har ekonomin så som jag vill ha det. Det rullar bra och jag är glad.
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE