Jag bryr mig mest om pengarna.

Jag skulle önska just nu att jag tar tag i mer saker som jag känner att jag bara behöver fixa. Jag mår bra och även om jag tycker att detta med coronaviruset fortfarande känns obehagligt så är jag inte orolig för min egen del. Jag känner mig frisk och jag gör vad jag vet att jag kan göra för att inte bli smittad. 
 
 Men jag skulle önska att jag kände mer motivation när det gäller att ta tag i alla dessa saker som jag tänker och ser varje dag att jag skulle behöva fixa. Jag vill, men orkar inte. Jag ser bara framför mig att vad jag än börjar med så kommer det att ta så lång tid, eller så orkar man inte alls slutföra det man har dragit igång. Både dessa tankar gör att jag tappar motivationen och inte bryr mig. Jag gör det som känns enklast. Jag bryr mig inte, fast innerst inne så skulle jag ändå vilja få många saker ordande.  Jag behöver tex röja och slänga en hel del grejer som just nu typ bara ligger och skräpar i mitt källarförråd eller här lägenheten. Att bara få bort mycket hade varit skönt, men jag orkar inte ta tag i nåt sånt. 
 
Jag skulle behöva storstäda. Alltså dammsuga som fan, damma överallt och verkligen tvätta både fönster och golv. Jag vet att det inte tar så jäkla lång tid, men jag tar inte tag i det. Det är lättare inte bry sig och jag har nog låst mig lite i detta tänket. Jag tar den lättaste vägen. Jag blir för bekväm.
 
Jag vet att jag gnäller för mycket nu. Det är väl bara att ta tag i allt jag vill fixa. Eller så struntar jag i det och ingen dör ju av det, så skitsamma. Problemet är att jag vill vara mer effektiv än vad jag är just nu. Man får väl bara bestämma sig för att ju jävlar tar jag tag i det och sen slutar jag inte förrän jag är klar. 
 
En sak som jag inet behöver gnälla över det är hur pengarna rullar. Jag har en jättebra plan för april och jag känner mig taggad på att redan nu få göra allt jag vill göra med pengar denna månaden. Men jag får vänta till slutet april innan jag verkligen kan "panga" på och i slutändan tjäna bra med cash. Allt med pengar för min del känns väldigt bra nu och jag är bara så tacksam och glad för det. Jag har ju haft en period i mitt liv där jag hade det jättedåligt. Dessutom hade jag en period där jag sabbade för mig, efter att jag hade fått det väldigt bra. Både dessa saker med min ekonomi som inte var roliga perioder att befinna sig i har jag kommit ur. Det känns jäkligt bra idag. 
 
 
 

Jonte
04 April, kl. 08:16 | Blogg;

Tja Danne! Har du ändrat dina rutiner i dessa Corona-tider vad gäller hur du umgås med människor? Tänker om du träffar dina vänner i samma utsträckning som tidigare eller om det har ändrats?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE