Fortsätter att vara försiktig.

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bara bra. Jag har en skön ledig helg och jag slappar och tar det lugnt. jag hade ju mycket jobb mellan onsdag och fredag. Över 10 timmar varje dag. Denna arbetsveckan är ju ändå bra för jag var ju ledig: måndag, tisdag och nu är jag ledig lördag och söndag. Nästa vecka blir något liknade så jag är inne i en ganska bra arbetsperiod nu. 
 
Jag har också kört på bra med mina promenadrundor denna veckan. Imorgon går jag en runda på ca 5 km och det räcker mer än väl för att jag ska nå denna veckans målsättning. Jag känner bara bra energi när det gäller detta.
 
Jag är fortfarande ganska försiktig med att göra saker. Jag tänker naturligvis på coronaviruset. Jag tycker detta är obehagligt och jag tycker man ska ta det på allvar och jag tänker aldrig skoja om det eller låtsas som att det inte finns. Jag mår ju bra, känner mig frisk och jag oroar mig inte i onödan, men obehagliga är att man inte vet så mycket. När åtegår allt till det normala igen. Kommer det att göra det inom en snar framtid. Ingen vet ju det nu. Det tycker jag känns obehagligt. 
 
Jag tycker nog att alla ska ta detta på allvar. Man ser ju människor i tex sociala medier som även i dessa tider visar upp att dom typ: Går på fester, tränar på gym, hänger med många vänner och bara lever som vanligt som om viruset inte finns. Sånt kan jag tycka är fel. Själv vill jag vara mer försiktig och jag kan lätt acceptera att jag kanske blir hemma mer än vad jag från början hade tänkt mig. Sen kommer jag ändå aldrig att oroa mig i onödan. Jag är frisk nu och jag mår bra. Även om COVID-19 påverkar mig rent mentalt så har det inte drabbat mig varken: Personligen, fysiskt eller ekonomiskt. Jag känner ingen som har dött av viruset och det är ju skönt att kunna bara kunna konstatera det. Jag har det bra även i dessa tider och att jag känner så stärker mig säkert rent mentalt. Jag ser ljust på framtiden, men jag kommer att fortsätta vara försiktig.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE