Det känns ganska lugnt.

Jag har inte för mycket att göra nu i alla fall. Allt känns ganska lugnt och jag känner mig inte stressad över saker jag vill få gjort, eller att jag inte ska hinna med. Jag har känt den senaste tiden att jag har haft gott om tid över till att göra vad jag vill med. Jag kan lätt bara ta den där pausen och sova bort några timmar. Eller så kan jag slappa framför tv:n som tidsfördriv. Jag jobbar på, men inte för mycket. Jag rör mig bra och lagom. Jag mår bra och pengarna rullar som fan. 
 
Sen är jag glad för att jag är så klok i mitt tänkade kring detta med coronaviruset. Jag är glad att jag tar det på allvar och faktiskt gör allt jag kan för att inte smitta mig eller andra. Jag hade säkert gjort mer saker nu om det inte hade varit för coronaviruset, men jag vill följa dom råd och rekomendationer som vi får nu. Det känns mer rätt i dessa tider och jag känner för min egen del att det hade vart oklokt och oansvarigt att bara fortsätta göra saker som om detta inte finns. Det passar inte min stil i alla fall. 
 
Mycket i mitt liv känns just nu bra och det är skönt att jag inte har så mycket att göra så jag inte får tid att ta det lugnt. För mig är dom lugna och avkopplande stunderna lika viktiga som att jag vill ta tag i saker som jag känner att jag bör få gjort. Åtehämtningen och stunderna för mig själv är viktiga för att jag ska orka greja på i min vardag. Om jag bara grejar på utan att pausa och tagga ner, då kommer jag ganska snabbt att må väldigt dåligt. Det viktiga är ju alltid att jag mår bra. Annars spelar ju ingenting annat någon roll. 
 
(null)
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE