Viljan är nog avgörande för mig.

 Jag har länge sagt nu att jag har drömmar och jag har planer för hur jag ska göra för att förverkliga alla drömmar och faktsikt fixa allt som jag vill uppleva och köpa. Så är det fortfarande, men samtidigt som alla dessa tankar snurrar runt i huvudet så är jag nu också inne i tankar som handlar om att jag vill lära mig nya saker. 
 
Jag vill så mycket nu. Jag tänker ju tex mycket på att jag vill ändra ganska mycket i mina sk sociala medier. Jag är inte nöjd själv med vad jag skapar. Jag tankar på hur jag skulle vilja få till allt, men jag känner inte att jag har kunskapen om hur jag ska göra för att kunna skapa som jag vill.
 
Sen är det väl också så att så fort man lär sig något nytt, eller kanske är den som är först med något, då tar det inte lång tid innan det snart blir för gammalt igen. Det känns som att man hela tiden måste vara så kretiv och bra på att lära sig nya saker snabbt.  Det är ju också jobbigt att lära sig nya saker. Jag känner i alla fall att jag får kämpa lite extra när jag ska försöka få koll...och jag har närmare till tanken att jag vill ge upp när jag väl ska försöka lära mig något nytt. Sen kan man ju ofta ge upp och  försöka igen. 
 
Jag faller lätt tillbaka på sånt som jag typ vet att jag kan och där jag bara behöver greja som vanligt. Mycket går ju då på rutin och man behöver inte "huvudklia" sig så mycket. Vanligt är ju på något sätt tryggare, men jag vill ju utvecklas också. 
 
Det som ändå driver mig lite nu det är att jag vill så förbannat mycket. Viljan över att lyckas med många saker är så stark att jag känner att jag nästan kan göra vad som än krävs för att få ett bra resultat så att jag i slutändan blir nöjd. Det är nog bra att känna att man vill saker så ända in i helvete. Det borde ju logiskt sett göra att man kommer närmare dom mål man har. För mig är det nog en avgörande känsla om jag ska lyckas eller inte. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE