Söndag (2019 10 13)

Har haft en väldigt "soft" dag. Jag mådde lite illa i morse. Jag har huvudvärk och hemskt ont i magen. Det blev att jag typ gick upp drog i mig en huvudvärkstablett  och tog en dusch. Sen kröp jag ner i sängen igen. Efter att jag hade sovit någon timme så kändes allt mycket bättre. Denna gången hjälpte det att bara slappa och sova mer. Ibland har jag märkt att en promenad hjälper mot illamående. Jag är glad för att inget visade sig vara värre än vad det var. 
 
Jag har som sagt inte gjort så mycket idag. Det känns bra att vara ledig en hel helg och det känns extra bra att jag har två dagar till av skön ledighet innan jag ska börja jobba igen. 
 
Jag är också nöjd över att  jag håller mig så lugn och avspänd, trots att jag just nu inte riktigt vet hur jag ska kunna fixa allt som jag vill göra framöver.  Jag får ärligt talat inte ihop nånting just nu, men jag vet samtidigt att de mesta kommer att lösa sig när man kommer närmare dom dagarna jag nu tänker att jag ska göra si eller så. Det känns lugnt och jag tar allt med ro. Den där resan jag vill göra eller dom där grejerna jag vill köpa kommer jag tids nog att kunna fixa. Ekonomin kommer ju snart att rulla bättre än någonsin och detta borde jag kunna utnyttja på ett bra sätt. Jag vet ju vad jag vill och det känns också som om jag tidigare har gjort alla fel jag kan göra så om jag inte gör om alla misstag igen så kan som sakerna jag väljer att göra bara bli rätt. Logiskt sett borde det ju vara så.  
 
Jag fortsätter väl att ägna denna söndag till att bara slappa och ha det bra. Det känns skönt att jag mår så bra som jag gör och att jag inte ens är i näreheten av att ha några större problem som bekymrar överhuvudtaget. Jag tänkte mycket på detta här om dagen när en ganska känd och offentlig person berättade om sina problem det helvete han och hans familj just nu lever i. Jag kunde själv inte ens förestäla mig hur jäkligt det måste kännas och jag fattade bara ännu mer hur tacksam jag ska vara att jag mår så bra som jag gör och att det är viktigt att jag alltid ser till försöka göra saker som jag vet att jag mår bra av, oavsett vad jag vill göra och åstakomma i livet för övrigt. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE