Oktobermarknaden

På lördag är det ju den årliga marknaden här i Vänersborg, men eftersom jag ska tillbringa helgen i Stockholm så blir det ingen marknad på hemmaplan för min del. Detta har jag vetat om sen länge och det är något jag lätt kan strunta i och inte bry mig om. 
 
Dom senaste åren har jag ändå besökt denna årliga marknad som man ändå får säga är ganska stor. Man kan allt hitta rätt mycket bra grejer också. 
 
Ibland har jag också jobbat under denna dag och har man ju kört fullsatta bussar med "marknadsfolk". 
 
Jag tror ändå att jag genom åren har struntat i denna marknad mer än vad jag har besökt den. På den tiden när jag höll på med pingis som mest så befann jag mig alltid på någon tävling och hade bara fokus på rack och boll. 
 
Jag minns en gång i skolan att min klass fick för sig att vi skulle stå och sälja på den här marknaden. Typ, bröd och bullar. Jag  minns då att man försökte tvinga mig att stå där och sälja, men jag lyckades på nåt sätt komma undan. Om jag minns rätt så skulle min dåvarande klass samla in pengar till en klassresa. Jag var inte sugen på att jobba för en sån sak så jag sa då  nåt i stil med att jag kommer inte stå där på marknaden och sälja för jag vill ändå inte åka med på någon klassresa. Jag fick en del skit för det, men jag fick som jag ville och den klassresan som först var planerad, den blev aldrig av överhuvudtaget. Ingen i klassen åkte på någon resa och jag kände då att det var bra att jag struntade i allt som hade med detta att göra från första början. Det blev ju ändå inget med den där tänka klassresan.
 
Här är lite bilder från tidigare år då jag har besökt marknaden och gått runt där och shoppat loss.😊😊😊💜💜💜
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE