Måndag (2019 10 14)

Jag började denna dagen med en långpromenad på över en mil. Det så fint ute nu när det är höst. Det känns både roligt och mysigt att vara ute och promenera. Rätt skön känsla som jag inte vill tappa.
 
Annars har jag mest slappat och tagit det lugnt idag. Jag har gjort lite vardagliga saker. Jag känner mig lugn och avspänd. Jag känner ingen ånger, ångest eller oro. Jag är precis så som jag vill vara rent psykist. Fysiskt kan det alltid bli bättre. Det går alltid att arbeta på. När det kommer till pengar så är jag inte riktigt nöjd än. Jag väntar på att jag ska få det som jag vill ha det, för att sen bara få mer och mer och jag är nästan där. Det känns coolt när jag tänker på vad jag kan göra för pengar om jag bara har tålamod och jobbar på som vanligt. Jag behöver inte göra mer än tidigare, men ändå kommer allt vara så mycket bättre än vad jag någonsin har haft det. Det känns coolt att lilla jag kan fixa det.
  (null)

Nu ikväll blir det väl en del slappa framför TV:n, men jag tänkte jag skulle ladda upp en video också. Jag funderade lite tidigare idag på vad jag tänkte säga i den, men nu är allat detta som bortblåst. När man bloggar som jag gör och faktiskt kommer på något som jag själv tycker är riktigt bra att lägga ut...så ska man skriva ner eller ställa en kamera och prata direkt. Gör man ingenting utan bara tänker så glömmer man mer än hälften av de man tidigare tänkte att man ville publicera.  Det där misstaget gör jag hur otta som helst och jag verkar aldrig lära mig av just detta misstag. 
 
Sen är det väl ändå så att det inte spelar någon roll. Detta är ju bara en blogg. En ganska liten sådan också. 
 
 







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE