Hemma igen.

Då var man hemma igen efter helgen i Stockholm. Jag åkte mest dit för att jag ville komma hemifrån och se nåt annat än Vänersborg. Sen vill jag ju gärna göra minst ett besök i Stockholm varje år. Har man en tre dagars ledighet och inget annat  planerat så passar det ju perfekt att åka. 

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt till mig själv att när jag blir ledig då ska jag i alla fall denna gången bara slappa och verkligen inte göra nånting. Jag ska bara "vara". Sen är jag hemma och grejar på med allt möjligt ändå. Hemma har jag ju alltid nåt att göra så jag har insett att ska jag verkligen få tex en hel helg där jag bara slappar och inte gör så mycket, då får jag dra från Vänersborg. Hemma har jag svårt att inte bry mig om alla dessa ständigt återkommande saker som vi alla har att pyssla med. Städ tvätt och annat skit. 

När jag nu har varit i Stockholm så har jag verkligen bara slappat och sett till att bara "vara". Jag trivs ju bra i Stockholm och det var så skönt att bara få komma ifrån allt som typ har med Vänersborg att göra. 
(null)
(null)
(null) 
(null)

(null) 
(null)
(null)







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE