Det enda vi alla vill är väl att må bra?

Det är skönt att vara ledig. Jag bara går runt och myser och försöker slappa och ha det bra. Det känns bra att man är ledig imorgon också. 
 
Jag har försökt planera in lite roliga grejer som jag tänker att jag vill göra, men det är svårt att få ihop allt. Den ena grejen krockar med något annat. Jag känner att jag hinner och jag vill så mycket hela tiden. 
 
Jag har tex suttit idag och funderat lite på Musikhjälpen veckan.  Jag hade en fundering på att åka upp till Västerås där Musikhjälpen ska sändas ifrån under vecka 50.  Efter att jag har vänt och vritt lite på allt så känner jag att jag nog inte kommer att åka. Jag stod ju utanför buren när Musikhjälpen sändes ifrån Lund förra året. Det var trevligt, men känner inte att jag måste göra detta en gång till. Under vecka 50 i år så vet jag att jag är ledig måndag och tisdag. Musikhjälpen drar igång måndag kväll. Då är det ganska mycket folk och då känner jag inte för att vara där.  Tisdag funkar ju, men sen ska ag jobba ganska mycket och jag har ingen lust att ta ledig för den grejen. På lördag vecka 50 så är bjuden på dop. Det är min systers dotter som ska döpas och självklart ska jag vara närvarande när min systerdotter ska döpas. 
 
Med allt jag vet redan nu om hur jag har det under vecka 50 så känner jag bara att jag struntar i att åka till Västerås. Jag har avbokat hotellet. Det känns ju bättre att skänka dom pengarna som det kostar för mig att åka och bo i Västerås. Det blir ju ändå tusenlappar. För jag brinner jag för Musikhjälpen och jag kommer att följa det i radio och TV...i många timmar under den fina och bra veckan (vecka 50) 
 
Även om jag just nu känner att jag inte riktigt får ihop allt som jag sen länge har tänkt att jag vill göra, eller bara funderar på om jag ska göra, så är jag inte ledsen för det. Jag mår ju bra nu igen. Jag vet att mycket kommer att ordna sig i framtiden. För varje månad som har gått  sen i maj så har min ekonomi bara blivit bättre och bättre. Tids nog kommer jag nog att kunna få ihop saker som jag vill ha dom.  Pengar är inte det som är problemet. Mitt problem är snarare att jag vill så mycket, och jag vill fixa allt på väldigt  kort tid. Man ska ju orka och hinna med. Det är lätt att glömma det där när man är taggad på att fixa något.
 
För att man ska orka och hinna med så får man ju ge sig själv  den tid man behöver. Jag har ju många gånger gjort det där misstaget att jag just gör för mycket på för kort tid. Det är ju inte ofta jag har mått bra av det. Jag har svårt att tro att jag på sikt kommer att må bra av att göra saker som jag mår skit av att fixa. 
 
Inget spelar ju någon roll, om man inte mår bra.  Det är min fasta övertygelse. Om du har massor av pengar, förverkligar mängder med drömmar och har ett bra jobb, men inte mår bra  Då spelar inte allt de där någon roll. Allt vi alla vill är väl att må bra?  
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE