Vecka 19

Hoppas att denna veckan kommer att kännas betydligt bättre än den förra. I torsdags tog ju rastlösheten över min kropp och även om det inte direkt hände något pga av detta så var det jobbigt att behöva känna av det så mycket som jag gjorde.
 
Jag var ju ledig mycket förra veckan, men jag känner  att jag inte riktigt fick ut max av den ledighet jag hade. Jag skiter väl egentligen i det nu. Det enda som gäller för mig är att jag håller min budget och i slutändan lyckas få min ekonomi som jag vill ha den. Jag kan inte göra så mycket annat, så rastlösheten får väl finnas där tills fan själv kommer och trycker bort den. Jag tänker ändå inte låta rastlösheten förstöra något för mig. I alla fall inte mitt sk ekonomimål. När det nu har blivit en ny vecka så ligger jag där som jag har räknat med hela tiden att jag ska vara med ekonomin. Det känns bra och då låter jag det bara vara så nu. 
 
Ny vecka med mycket mer busskörning igen. Det känns väl på ett sätt bra att man får tillbaka dom vanliga rutinerna igen. Man blir så snurrig i huvudet när man har veckor med  mer ledighet än man har jobb, även om det naturligvis är "gött" att vara mycket ledig. Jag har 4 dagar av jobb nu. Ganska långa pass, men för det mesta är det bra körning. Jag vet inte hur mycket annat jag kommer att orka med denna veckan. Jag får jobba på och sen får jag väl se vad jag gör mer. Jag tänker att jag ska ta en kortare promenad efter jobbet, under dessa 4 dagar som jag nu har massor av jobb. Men det där ska jag nog inte bestämma mig för redan nu att jag ska ta mig ut på. Jag får ta en dag i taget och leva i nuet. När jag kommer hem från jobbet varje dag så får jag se då vad jag känner att jag orkar med. Men jag vill i alla fall röra på mig mycket denna veckan. Jag var dålig på det förra veckan och jag vill inte bara skita i det där med att tex gå promenader. 
 
Avslutar med några bilder som är allt och inget... och så får ni ha en bra vecka. Glöm inte att vara rädda om er. Kramelikram.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE