Skön ledighet igen😊

Skönt är det när man är helt ledigt i två dagar.  Det blev en lång dag igår. Mycket jobb, mycket tänkande och jag var jävligt rastlös. 
 
Jag skrev ju ett inlägg igår som i det stora hela handlade om hur tufft det nu kändes att kämpa med ekonomin. Det är ju bara lite kvar innan jag når mitt mål, men det sista man ska göra är alltid det svåraste. 
 
Fast efter jag hade skrivit det där inlägget så kändes det efteråt mycket lättare. Tänker man lite logiskt på vad jag skrev så skulle det ju bli ännu tuffare för mig att nu börja kämpa på med ett nytt mål, samtidigt som jag skjuter ekonomimålet framför mig. Det kommer att bli svårare att fixa andra saker av allt jag vill göra om jag inte har ekonomin som jag vill ha den. Dessutom känner jag att jag ändå måste fixa detta med ekonomin någon gång. Jag kan inte bara skita det, göra något annat och "läcka" pengar så in i helvete som jag under en tid har gjort. Det enda rätta för mig är att slutföra detta med ekonomin. Det är bara att köra nu och på något sätt så känns detväldigt enkelt. Något annat än detta just nu, blir så mycket svårare att fixa. Det är logiskt sätt alltså bättre och lättare att bara slutföra ekonomigrejen på det sätt som jag har planerat sen länge. Allt blir ju bara så sjukt mycket lättare sen. Även om det sista som jag ska göra känns svårt, så är allt annat ännu svårare. 
 
Idag?
(null)
Jag har precis vaknat och är väl lite yr i skallen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med denna dan. Bara vara är inte fel det heller. 
 
Ikväll är det ju ett musikprogram på TV som många andra människor kommer att titta på. För min del har jag lovat mig själv sen länge att aldrig kolla på varken den Svenska " Mellon"... och det blir ju absolut ingen Eurovision ikväll. Blä fan för det😝
(null)
 
(null)
 
   

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE