Onsdag (2019 05 01)

(null)
Det har varit en bra dag. Skönt att vara helt ledig även denna dag. Hade det inte varit en röd dag så hade jag säkert jobbat med busskörningen. 
 
Jag har fått ganska mycket gjort idag. Det känns bra att jag är så kreativ hela tiden. Jag har idag också ätit gott på Koppargrillen och h gått en långpromenad på 12 km.
 
(null)
 
(null)
 
 
Promenaden kändes bra. Det blev bra fart på mig även om jag början av rundan kände satt jag inte ville gå hela varvet på 12 km idag. Men sen tänkte jag bara att jag får inet ge upp och ge fan i att fullfölja. Jag vet ju att det brukar kännas bra efter att man har gått några km. Dessutom känns det ju alltid jävligt bra när man har gått hela varvet. Den känslan är så skön och när man vet att man till 100% når den känslan av att ha fixat varvet, då motiverar det mig till att bara fixa dom där 12 km, som jag har gått 100 tals gånger förut.
 
De är ju så mycket nu som jag gör där jag bara inte ska tänka på att jag inte ska fullfölja det jag har påbörjat. Jag har massor med grejer på gång. Jag har ju en lista på 10 punkter som kommer att kosta mig flera 100 000 kr om jag ska kunna köpa och uppleva allt som stårr där. Om jag ska fixa det så behöver jag ju även träna i min vardag på att inte ge upp för tidigt när jag väl har påbörjat något. Man får köra hårt, tro på att det är möjligt och inte bli för bekväm.
 
När jag var ute på min promenadrunda idag så lyssnade jag på P3 MUSIKDOKUMENTÄR och ett avsnitt som handlade om SPICE GIRLS. 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE