Myser - Förverkligar -Lever min dröm

Veckan har börjat bra. Massor av saker har idag fallit på plats som sen kpmmer att underlätta för mig när jag nästa vecka ska slutföra det mål jag har med min privatekonomi. Det känns väldigt bra. Jag är så glad för att detta snart är klart.
 
Jag tänker mycket på alla möjligheter till förverkligande av mina drömmar som detta med ekonomin kommer att ge mig. Jag kommer snart inte bara behöva drömma om allt. Jag kan snart leva i min dröm.  Det är faktiskt så bra det är. Det är ju snart också. Jag tänkt på detta mycket dom senaste dagarna, Just nu går jag mest runt och myser och ibland gråter jag lite av glädje.  
 
Det är ju också så att när jag har slutfört och nått målet som jag har med ekonomin , då ska jag ganska direkt efter det träffa coola och snälla Peg Parnevik. Det är ju också något som jag inte kan sluta tänka på. Är det någon gång jag lever i min dröm så är det ju när jag får träffa bästa Peg Parnevik. Det är ju inget snack om den saken.
 
Kombinationen av att jag nu går runt och myser och att jag  vet att förverkligandet av många drömmar nu är något som jag kan börja fullfölja bara om några veckor, plus att jag väldigt snart ska få träffa Peg ...gör ju att jag just nu känner mig mysigt sprallig och mår väldigt bra. Att jag snart kan få leva i min dröm istället för att bara kämpa mot den, är ju något som inte är långt borta nu. Detta känns bara så mysigt och skönt  att tänka på just nu. Jag är så jävla glad! Den glädjen jag känner går inte att beskriva på något bra sätt i ord.  Det är en känsla av att man bubblar över innombords. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE