Känslor och tankar just nu

Jag inser nu när jag har funderat lite på hur nästa vecka kommer att bli. Jäklar vilka intesiva dagar jag kommer att få men det har jag ställt in mig på och det kommer ju att bli roligt och då går det ju förmodligen lättare att klara av att slutföra allt. Allt är ju egentligen nästan klart. Jag ska ju bara få saker och ting på rätt plats och sen hålla lite koll på några siffror i några dagar. Känslan jag har nu är glädje, men jag är också lite mörbultad i kroppen efter jobbet igår. Det känns lite i knät och vänster armbåge också, men det är just bara känningar och inget annat. Jag känner också att jag vill sätt igång med nästa veckas saker, men det går ju inte. Allting måste ju få ta sin tid. Jag får ju heller inte glömma att mitt yrke är ju att köra buss. 
 När jag får min ledighet från busskörningen så får jag aldrig glömma att ge mig själv tid för vila och återhämtning. Jag vill så mycket nu och då glömmer man lätt att bara kopplaav och  vara där jag är. Leva i nuet och inte tänka på nånting är ju viktigare än man tror.
 
Idag är det i alla fall skönt att vara ledig och sen har jag tre ganska långa dagar av "bussjobb". Jag kommer då att vara 100% fokserad på jobbet som ska göras denna veckan. Sen kommer ju en period av mycket ledighet, men och då börjar ju allt med ekonomin och andra lite galna grejer. Det är ju naturligvis roligt, men oj vad mycket jobb jag har lagt ner för att komma dit jag är nu. När jag tänker på det så kan jag få en lite känsla av att jag inte är riktigt klok, men i slutändan vet jag att det är värt allt slit. Dessutom har jag inte glömt av att: Röra på mig, äta ordentligt och återhämta mig. Jag har sen länge hittat en bra balans mellan allt jag har att göra om dagarna och dom avkopplande stunderna som jag inte vill glömma av att ta.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE