Jobb och ledighet

Det är skönt att vara ledig så mycket som jag nu är. Jag söker ledigt så satt det faller samman med ordinarie ledighet och sen så får man en period av mer lediga dagar än vad man jobbar. Jag sitter också just nu och tittar på möjligheten till mer ledighet i denna månaden. Mycket vill ha mer liksom.
 
Annars tycker jag att jag under en ganska lång period har gjort bra arbetsdagar. Jag känner mig ofta helt avspänd på jobbet. Jag är nöjd med det schemat jag har. Jag känner ofta efter en arbetsdag att jag har tagit många rätta och bra beslut. Man mår bra på jobbet, kort sagt.
 
Jag har tittat lite på hur mitt schema kommer att se ut i sommar. Det ser bra ut tycker jag. Jag har mycket av den körningen som jag gillar att köra och väldigt lite av sånt jag inte gillar. De mesta är bra med mitt sommarschema i år. Jag vet att jag tidigare år ofta har sagt att jag inte gillar hur schemat ser ut. Tur att man har semester och inte jobbar hela sommaren... bla bla bla. Men  i år ser schemat bra ut. Alla ordinarie lediga dagar ligger kvar på samma ställe. Man slutar aldrig jättesent. Många pass kommer att vara behagliga och lugna att köra under sommaren.  
 
Jag vill egentligen bara säga att livet känns bra, oavsett om jag är ledig eller jobbar. 
 
(null)
(null)
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE