Jag får inte glömma att vara i nuet.

Hej!
Jag har varit lite seg dom senaste dagarna. I torsdags kändes det jobbigt. Under kvällen drabbades jag av så mycket rastlöshet så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Först nu känner jag att jag liksom är tillbaka på banan igen. Jag tror att jag har börjat tänka lite för mycket på att det ekonomimål som jag har snart är fixat. Jag tänker: Nu är jag nära eller nu är jag rätt säker på att jag fixar detta. Det är ju "bara" några veckor kvar. Sen får jag ju den ekonomi som jag vill ha, och som jag också tidigare har haft. 
 
Men allt detta är ju inte nu. Det kommer sen, men att jag funderar på allt detta nu gör just att jag tappar här och nu. Då kan man också snabbt sabba för sig eftersom jag redan nu börjar tänka att det är klart. Jag har i alla fall tänkt tankar som jag inte skulle tänka om jag hade varit 100% fokuserad på nuet. Det sista man ska göra är oftast det svåraste när man har satt upp ett mål.
 
Jag gillar inte när jag börjar tänka så. Jag blir bara stressad. När jag känner mig stressad då försöker jag ofta gå händelserna i förväg. Jag blir slarvig och stress eller rastlöshet tar lätt över min kropp. 
 
Jag måste fortfrande ha tålamod. Det är några veckor kvar tills jag kan säga att jag är klar och nöjd med min ekonomi. Jag når inte målet förrän senast i slutet på maj. Det är inte mycket kvar nu, men det är fan inte klart än. Jag måste fortsätta fokusera på nuet och inte falla tillbaka och greja mindre bara för att jag är nära eller tror att jag lätt kommer att fixa detta nu. Jag tror på att jag klarar av det, men jag har inte gjort det nu. Det är nuet som gäller. I nuet grejar jag som bäst. I nuet mår jag också som bäst. Jag får inte glömma av nutiden, oavsett hur nära framtiden jag än är.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE