Inte bara pengar.

Mycket känns bra nu. Ekonomin går ju i en rasande fart mot mitt mål. Allt jag vill få ordning på faller på plats och det är inte bara pengarna nu som jag börjar falla på plats. Många saker som jag vill uppleva eller köpa när jag når målet med ekonomin börjar också bli så klara att jag vet att jag bara kan fixa dom när jag vill.  Bara jag fixar eknomin som jag vill ha den så kan jag nästan direkt efter det bara sätta igång och bränna pengar på ett flertal saker av sånt jag har tänkt länge på att jag vill köpa och uppleva.
 
Mycket går väldigt fort nu. Alla små delmål som jag har med ekonomin fixar jag utan att jag egentligen behöver göra så mycket. Saker som jag har på gång i sommar, höst och till vintern börjar jag också få gabnska bra koll på. Dessutom kommer jag på mer saker som jag vill göra efter denna månaden och jag tittar lite i "smyg" på dessa saker också.
 
Det känns bra nu och även om detta första halvår inte har varit så överdrivet rolig att ta sig igenom så tror jag att andra delen av detta året kommer att  bli hur kul som helst att vara i. Jag kan ju i alla fall vid några tillfällen leva i min dröm och det kanske redan börjar innan denna månaden är slut. 
 
(null)
(null)
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE