Besökte mammas grav.

Jag har varit i Uddevalla idag under förmiddagen. Jag ville besöka mammas grav. Jag har haft lite som en princip sen mamma begravdes 2017 att jag ska besöka graven en gång per årstid. Detta var vårens besök alltså. 
 
Jag har egentligen inget behov av att besöka mammas grav. När jag nuförtiden besöker graven så är det mest för att jag vill se så det ser fint ut.
Jag inser ju vid varje besök att det ser fint ut och jag ska nog framöver släppa på det där att jag ska besöka mammas grav en gång per årstid.
 
Jag vill däremot inte sluta besöka mammas grav helt, men jag behöver inte längre ha det som ett krav på mig själv att jag ska besöka graven minst 4 gånger per år. Jag ser ju att graven sköts av andra än mig och oavsett om det inte skulle vara någon som ser till mammas grav på flera månader så kommer det ändå att se väldigt fint. Gräsmattorna som ligger runtomkring gravarna på kyrkogården sköts ju av människor som jobbar där och då räcker det för att det ska se väldigt fint ut. Vila  i frid mamma❤️
(null)
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE