Ångrade mig - Ångrar mig inte.

Jag satt uppe ganska länge i natt. Jag skrev ju ett blogginlägg som jag ville få färdigt. Massor med tankar som jag bara ville få ur mig. 
 
Jag kände annars igår kväll att jag hade velat gå ut. Slappa med roligt folk på något trevligt uteställe och sen gå hem och lägga sig tidigt på morgonen dagen efter. Jag tänkte mycket på det igår kväll, men det blev aldrig något. Istället satt jag uppe och skrev på ett blogginlägg om lite galna saker som jag har gjort och bränt mycket pengar på. Jag ångrade sen att jag inte bara att fixat mig för kvällen och gått ut.  
 
Samtidigt vet jag till 100% att jag skulle ångra idag om jag hade haft en utekväll igår och kommit hem natten till idag. När jag tänker så, då var det naturligtvis rätt att inte gå ut. Sen kanske det inte var så bra att sitta uppe till kl 02:03 och blogga. 
 
 
Det var väl helt enkelt rastlösheten som spelade mig ett spratt igår, men jag lyckades ju hantera den på ett sätt som i alla fall gjorde att jag inte sabbade det ekonomimål som jag nu bara har några veckor kvar av att ha tålamod med.
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE