Maj🧡🧡

Ny mÄnad och nu vet man inte om det Àr vÄr eller sommaren. MÄnaden maj sÀger vÀl att det Àr vÄr, men vÀdret tycker i alla fall jag kÀnns mer som sommar. JÀklar vad tiden gÄr fort.
 
En sak som jag tÀnker pÄ nÀr det blir maj mÄnad det Àr att man brukar fÄ reda pÄ i vilken stad MusikhjÀlpenburen kommer att stÄ nÀr man sÀnder det programet i en vecka under mitten pÄ december. Det tycker jag alltid Àr lite spÀnnande strax innan detta avslöjas och blir offentligt. 
 
Under maj hoppas jag annars att jag fÄr klart med mÄnga framtida grejer som jag har vetat sen lÀnge att jag ska göra under sommaren. Jag vill fÄ det sÄ mycket klart att jag typ bara behöver vÀnta pÄ ett datum och sen gör man bara det man ska göra, utan att behöva greja och fixa sÄ jÀkla mycket innan. 
 
Under ska jag ocksĂ„ fortsĂ€tta att ha tĂ„lamod med ekonomin. Är jag riktigt duktig och hĂ„ller mig till vad jag har planerat, dĂ„ Ă€r jag klar med hela jĂ€vla " ekonomigrejen" som jag har kĂ€mpat för att komma rĂ€tt med i nĂ€stan 1,5 Ă„r.
 
Ny mĂ„nad! Nya tag! NU KÖR VI!  
(null)
(null)
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE