Torsdag (2019 03 21) 💜💜

Idag fick det bli den dÀr promenaden som jag vilade frÄn igÄr. Rastlösheten Àr ju det som jag brottas med mest just nu. Tar jag en lÄngpromenad sÄ kÀnner jag ju inte av nÄgon rastlöshet under den stunden i alla fall. Snarar tÀnker man mycket mer pÄ hur man ska besegra rastlösheten nÀr den vÀl faller pÄ.
 
NÀr jag Àr ute och promenerar dÄ fÄr jag ju tid att fundera över en lösning pÄ dom eventuella problem som jag kan uppleva att jag har. Lösningen hittar jag sÀllan nÀr jag jobbar eller grejar med nÄgot i min vardag. DÄ finns ju inte tid till att tÀnka sÄ mycket dÄ, men tiden att fundera och tÀnka kring saker finns nÀr man tex Àr ute pÄ en promenad.. 
Imorgon ska jag börja jobba igen sÄ jag fÄr vÀl försöka ta vara pÄ denna torsdag pÄ bÀsta sÀtt. Alla dessa lediga dagar som jag har haft den senaste tiden har gÄtt fort. Jag hade gÀrna varit ledig ett tag till, men nÄgon dag mÄste man ju börja jobba mer som vanligt igen.
 
Det Àr ÀndÄ skönt att redan nu veta att man fÄr ledig igen efter morgondagens arbete. Dessutom ska nu titta pÄ om det finns möjligthet att Äterigen ta lite mer ledigt, lÀngre fram i april. 
 
Den tid som har varit kĂ€nns bra. Just nu kĂ€nns det bra. Tittar jag framĂ„t sĂ„ verkar det som att mycket kommer att bli bra. Jag mĂ„r bra och Ă€r för det mesta nöjd och glad. Jag har inte mycket att klaga pĂ„. Även om jag skulle försöka klaga pĂ„ nĂ„got, sĂ„ Ă€r det svĂ„rt att just nu hitta nĂ„got att klaga pĂ„. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE