Tillbaka till det vanliga igen.

Ute har det blivit kallare. Idag har det ju fallit lite snö också. Jag gillar annars denna årstiden, om jag bara slipper snön. 
 
Imorgon ska jag börja jobba efter att ha varit borta från busskörning i en vecka. Någonstans känns det bra att jag ska tillbaka till det vanliga igen. Min kropp mår nog som bäst när jag jobbar på. Just nu håller jag ju dessutom väldigt mycket fokus på att jag ska fixa min sk "ekonomigrej". Det är detta som gäller för mig nu, även om det känns ganska lugnt med den grejen. Jag behöver ju ihte göra så mycket och när jag väl behöver göra något så fixar jag det hur lätt som helst. Detta med att det kommer att gå lätt som en "plätt" det kan jag ju också så flera veckor i förtid. Alltså känns detta väldigt bra. 
 
Men ...om jag inte jobbar så kommer det ju inom någon månad eller två bli betydligt svårare för mig att fixa det där målet som jag har med ekonomin  för detta året. 
 
Jag jobbar ju bara två dagar denna veckan. Det blir en bra mjukstart innan den där perioden kommer där man får jobba på som fan igen. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE