Söndag💖💖

 Jag gick upp ganska tidigt och när jag vaknade så tänkte jag ännu en gång att det känns skönt att jag inte lät gårdagens känsla av rastlöshet styra över mig. 
 
Jag började dagen med en promenad på 12 km. Jag har ganska mycket som jag vill få gjort idag så jag kände att ska det bli någon långpromenad idag så får jag ta mig ut så att jag kommer hem igen under förmiddagen. Det var ett bra promenadväder. Stundtals sken ju solen och det är ju alltid trevligt.
 
Efter denna långpromenad så kastade jag mig in i duschen sen gick jag bort till "Kopparn" och käka lite gott. Man kan säga att jag var hungrig, ledig, ren och fräsch. Rätt ok "söndagsfeeling".
 
(null)
(null)
 
Nu har jag både eftermiddagen och kvällen på mig att kunna greja med allt jag vill på gjort idag. Jag har lite papper och gå igenom. Jag har massor av tvätt som jag vill få rent. Jag ska avsluta en sk affär som jag har försökt ett tag med att få klart. Det finns säkert något mer som jag kommer på att jag kan göra. Jag orkar ju köra på ganska hårt med allt som jag vill göra på fritiden. Jag har ju helt ledig från allt vad busskörning heter. Det är ju rätt skönt att inte behöva tänka på något som har med bussjobbet och göra. Jag ska ju inte jobba förrän på fredag  nästa vecka. 
 
Jag avslutar detta inlägg med en outfit som jag med jämna mellanrum har visat upp sen två år tillbaka. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE