Jag gillar P3 Dokumentär

Jag gillar ju att lyssna på P3 Dokumentär. Det är ju ett program som  blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände. Jag har hört alla avsnitt som hittills har släppts.
 
Mycket tycker jag är väldigt bra. Några enstaka program tycker jag inte har varit värda att lyssna på igen, men många dokumentärer har jag lyssnat på om och om igen, och jag tröttnar inte på dom. Jag lyssnar nästan alltid när jag är ute och promenerar. Då blir det ofta att man lyssnar på sånt som man har hört många gånger förut. Jag promenerar ju liksom oftare än vad det släpps nya avsnitt av P3 Dokumentär. Då blir det ju så att jag få lyssnar på mycket av sånt som jag har hört förr och som jag tycker är bra. 
 
Här nedan länkar jag till några program som jag har fastnat lite för. Dom handlar ju bl.a om mord och kidnappning. Därför vill man ju helst att allt detta (och mycket annat) inte hade hänt överhuvudtaget. Men nu har allt detta hänt och även om jag inte accepterar gärningarna som gärningsmännen i tex dessa dokumentärer (här nedan)  har gjort sig skyldiga till, så kan man ju lyssna och försöka förstå varför vissa människor gör fruktansvärda saker.
 
 
Mordet på Lisa Holm 
 
Fallet Marina Johansson
 
Mordet på Caroline Stenvall
 
Kidnappningen av Erik Westerberg
 
 
 






Anonym
03 March, kl. 10:03 | Blogg;

Prova svenska mordhistorier och mordpodden för lite nytt.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE