Försiktigare och mer marginal.

Jag har jobbat på idag. Jag avslutade arbetsdagen med att köra till Såtenäs. Det är skönt att avsluta dom sista två timmarna av en arbetsdag med denna linje. Man kör ju bara fram och tillbaka och sen är dagen slut. Dessutom är det ju skönt att köra en lite längre tur än vad man brukar göra. Det känns som tiden går snabbare då.
 
Jag fick idag köra en buss till Såtenäs som jag typ bara har provkört i 30 minuter, en enda gång tidigare.
Denna buss är lite större än dom andra som jag normalt kör. Eftersom jag kände mig lite osäker på känslan av att köra bussen så var jag extra noga med att köra försiktigt och samtidigt hitta känslan för bussen. Man ser liksom till att med mer marginal än vad man kanske annrs gör med en buss som man har kört hur mycket som helst. Man kan säga att jag vill överdriva min försiktighet och körning med stor marginal till allting. Bättre att vara försiktig än tvärtom liksom. Säkerheten går ju före allt annat.
 
Detta är ändå en buss som är skön att köra. Det kändes lite som att köra en gammal hederlig buss som man kör alldeles för lite av idag. Jag fick liksom "go back to basic" , mer än vad man gör i vanliga fall. Det var kul ..och kändes bra. Hoppas jag får köra denna buss imorgon också.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE