Vad meningen med livet egentligen är 💙

(null)
Jag var ute på en bra promenad idag. Det var det första jag tänkte när jag vaknade i morse. Jag måste ta mig ut på en runda liksom. Det känns ju som jag har jobbat massor den senaste tiden. Jag har mycket jobb kvar denna veckan. Jag tror att promenaderna hjälper mig att orka med och dessutom hinner jag fundera och reflektera över saker som jag har tänkt mycket på under de senaste dagarna. Under de stunder när man jobbar tufft eller bara grejar mycket med saker och ting...då finns inte tiden att tänka och hitta lösningar på problem som jag har med allt möjligt. Tiden finns däremot alltid för att tänka djupt när man tex är ute på en promenadrunda.
 Jag tror att just detta är det som jag gillar med att vara ute på promenader.  Känslan av hittade den där lösningen på ett problem som man har, eller att man bara kommer på hur man ska komma vidare med att förverkliga en dröm, och sen fullfölja dom drömmar som man har. Den känslan när man är rätt säker på att man har en lösning, den känns sjukt bra. Och jag hittar dom där lösningarna lättare när jag är ute på promenad. Jag har löst många problem med mina promenadrundor. Det känns alltid också bra efter att man har varit ute på en promenadrunda, oavsett om man har löst några problem som man har eller inte. Jag det gör ju gott för hälsan liksom. 
 
Om man verkligen ska svara på frågan vad meningen med livet är så tror jag att det enda svaret som jag tycker är rätt och riktigt är: Man ska fullfölja sina drömmar.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE