Tisdag (2019 02 26)

(null)
Jag mår fortfarande ganska illa. Jag har huvudvärk och ont i magen. Jag känner mig också väldigt trött. Grejar jag bara lite för mycket så tar det emot direkt. Jag har inte mycket tålamod heller. Minsta lilla motgång gör mig irriterad. 
 
Exempel på saker som har irriterat mig direkt idag.
1. Jag försökte skriva detta inlägget som jag nu håller på med för några timmar sen. Men när jag nästan hade skrivit klart så hände nånting när jag skulle trycka på spara. Allt jag hade skrivit bara försvann. Jag vet att man ofta ska trycka på spara knappen, men ibland köttar man ju bara på med skrivandet och glömmer det. Detta var verkligen skitirrietarande..även om det är ett I-LANDSPROBLEM.
 
2. Jag ringde till frisören och skulle boka en tid. Samtalet bröts och när jag försökte ringa tillbaka så var det ingen som svara. Det kändes inte roligt för jag ville verkligen fått bokat den där tiden nu. Det slutade med att jag fick dra på mig kläder och gå bort till min frisör och boka tiden. Hon förklarade att det var något fel på hennes telefon för tillfället. Jag var kanske inte så irriterad över just det, men lite störande var det att jag inte hann och boka tiden innan samtalet bara bröts.
 
3. Tvättmaskinen startade inte efter att jag hade ställt in den. Jag fick stänga av och börja om. Fett irriterande och inte roligt när man just nu har kort stubin och väldigt lite av sånt som kallas tålamod. 
 
Att jag mår illa, är väldigt trött och lättirriterad just nu på flera olika saker. Jag har jobbat mycket den senaste tiden. Kroppen säger nog ifrån lite nu. Jag har haft mycket tålamod när det gäller den där "ekonomigrejen" som jag vill fixa. När allt nu under några få dagar bara faller på plats så känns det naturligtvis väldigt bra, men jag blir samtidigt illamående av att jag bollar med så mycket pengar. Det känns lite otäckt. Det har också tagit mycket på krafterna när jag har fixat mycket av sånt som gör att allt faller på plats just nu. Det är ju också mycket kvar som måste hamna rätt innan jag har nått mitt mål med som jag har med privatekonmin. Mycket av alltting gör naturligtvis att jag inte alltid känner mig så jäkla pigg. Jag tänker ju så mycket om allting liksom. Det snurrar som fan i mitt huvud, öhhh.
 
Under förmiddagen idag var jag i alla fall ute på en lite promenad. Det blev bara några få km. Jag kände inte för mer. Jag orkade fan inte mer. Det var ju så fint väder och det var säkert detta som gjorde att jag tog mig ut överhuvudtaget. 
 
Under kvällen nu blir det nog mycket slappa. Jag får försöka släppa alla tankar. Göra nåt åt mitt illamående och hoppas att det hjälper. 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE