Tisdag (2019 02 05)

Ännu en ledig dag har jag haft. Jag har mest bara gjort små ärenden idag. Jag försöker komma vidare och få färdigt saker som jag säkert har skjutit framför mig alldeles för länge nu. I allt jag har grejat med idag så känns det som jag just nu inte kan komma vidare med nåt. Jag är bara i det där läget där jag måste vänta på att andra ska göra det dom ska göra, och sen kan jag fortsätta greja. Det där är många gånger rätt frustrerande. Att behöva vänta på andra för att man själv ska kunna jobba vidare med något som man verkligen vill få fixat, det är ofta väldigt tålamodsprövande. Är det nånting som gör att jag lätt tappar tålamodet så är det just när jag grejar med saker där jag sen inte kan komma vidare, om inte någon annan gör det hen ska göra. Jag avskyr när jag har saker som just hamnar i det där läget där jag bara måste vänta. Tex: Strömmen går... och jag måste vänta på att strömmen ska komma tillbaka, men det hjälper inte om jag gör något. Jag får inte strömmen tillbaka snabbare för det. 
 
Allt känns lite tråkigt just nu. Dagarna går och gör min vardagliga saker. Jag tänker inte göra så mycket annat för jag känner att: 
1.Jag sabbar så mycket för mig om jag går i den där fällan att ha för många saker på gång.
2. Jag vill inte göra om dom fel som jag tycker att jag har gjort sen tidigare. Jag vill liksom inte hamna i det där läget igen där jag måste rätta till en massa fel. 
 
Ha en trevlig kväll!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE